Inlägg från: Helmborn2B |Visa alla inlägg
  • Helmborn2B

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    Hej tjejer!

    Träffades ni idag eller? Var på bröllop igår... mår lite halvkasst idag. Har inte varit inne på BT den här veckan så jag såg inte att ni bytt dag igen.. men men, får följa med nästa gång. Då mår jag säkerligen bättre än jag gör idag också.

    Kram på er.

  • Helmborn2B

    Okej, vi får ta en träff inom kort tycker jag som alla kan komma på!

    Bröllopet var jätte fint, man längtar ännu mer efter sitt egna efter igår.
    Lite idéer fick man allt, fast jag har ju haft väldigt klart för mig hur allting ska vara sen innan. Det enda tråkiga som var är att de hade tagit med min och min fästmans låt som en av sångerna som framfördes i kyrkan. Vi hade velat att han som sjunger den egentligen skulle sjunga den på vår fest. Vet inte hur jag ska göra nu. Det var verkligen den enda låten som var viktig för mig att få ha med..

  • Helmborn2B

    God morgon!

    Jo, jag hade ju verkligen velat ha vår låt... ska prata med min lilla gubbe om det och se vad han tycker.
    Blev verkligen chockad i kyrkan när jag såg att den stod med i programmet. Vilka är oddsen?!

    Sen fick jag dessutom reda på att stället vi hade tänkt att ha vår fest på är tagen av några andra i min respektives bekantskapskrets. Och eftersom min killes kompis bror jobbar där så har ju dom första tjing fastän vi gifter oss innan. Känns som om alla mina planer är helt omkullhastade. Så igår började vi kolla efter nya lokaler, får väl se vad vi hittar, man vill ju att det ska ligga hyfsat nära också.

    Usch va jobbigt det blev...

  • Helmborn2B

    June20:

    Vi var och kolla på en annan lokal idag, den kan nog bli riktigt fin när vi gjort iordning den som vi vill... får se iaf, vi får väl kolla runt och se vad vi hittar.
    Låten är "all I ever do" med anders johansson. min respektive känner honom så det hade ju vart perfekt om han hade sjungit den men vi får väl se hur det blir nu.

    Håller med elenita om att vi borde sätta ett nytt datum, så vi får till vår trevliga träff snart.

  • Helmborn2B

    June20:

    Visst hade det! Men min m2b muttra något om att det skulle kännas som om vi apade efter de som gifte sig i lördag och att dom som va på det bröllopet och även kommer vara bjudna på vårat kommer att tänka på att vi också har den låten.
    Blir så ledsen, men jag är absolut inte arg på dem för de visste ju inte att det var vår speciella låt, men det känns verkligen jätte tråkigt eftersom det var den enda låten som var helt självklar för oss.
    Kanske ett mindre problem i det stora hela egentligen, men just nu känns det inte så roligt..

  • Helmborn2B

    June20:

    Ja dom hade den i kyrkan och det var brudens kompisar som sjöng den så det är ju inte som om vi i så fall kopierar rakt av eftersom vi hade tänkt att han skulle sjunga den låten med flera på festen. Men min gubbe tror jag fortfarande tycker att det blir för likt.

    Jaja vi har ju ett tag på oss att tänka..

  • Helmborn2B

    elenita:

    Nej dom visste inte att det var vår låt, i så fall hade det ju varit riktigt elakt. Vi ska gifta oss 2/8 2008 är det tänkt, men nu börjar vi bli så sugna så vi får se om det kanske blir nästa sommar istället. Tycker jag hade varit mysigt!

    Förstår din panik angående låten, man vill ju verkligen ha en speciell som man har många fina minnen till.

    När är det du ska gifta dig? Och vart har ni tänkt att ha det?

  • Helmborn2B

    Välkommen till tråden förresten Zodic! Va kul att vi blir ännu fler!

  • Helmborn2B

    Hihi, imorgon ska vi kolla på en tilltänkt lokal. Ska bli spännande att se hur det ser ut inuti, har bara kikat in genom fönstrena tidigare. Fick lite lustiga blickar från förbipasserande. Vadå bridezilla-varning...

    Zodiac:

    Fina grejer, gillade verkligen tyllkjolarna! Gillar när det är så tjejigt men samtidigt lite fräckt. Finns risk för att det kan bli en sån inför kjolsäsongen.

  • Helmborn2B

    sorry.. zodic hette du ju, varför skrev jag zodiac...?!..jaja

  • Helmborn2B

    Hej allihopa!

    HarElis & angel_87:

    Va duktiga ni är som tränar och grejar! Har börjat promenera nu när vädret tillåter och igår tog jag första joggingturen... konditionen var inte den bästa kan jag lova.

    Hur är ni andra med att träna? Är det bara jag som för det mesta är en inbiten soffpotatis?!

    Jag och min gubbe var och kollade på lokalen i förmiddags, tror det kan bli hur fint som helst. Högt till tak och sånt så vi ska hänga upp långa tygstycken som dekoration. så skönt att äntligen kunna tänka lite mer på utsmyckningen nu när man vet hur det ser ut... har ju bara sett lokalen genom fönstertittning innan.

  • Helmborn2B

    Jag funderar på att börja med cambridgekuren eftersom jag är så dålig på att komma ihåg att äta när jag jobbar mycket. Tydligen ska det vara bra både när man vill gå ner i vikt samt när man vill få i sig alla nödvändiga ämnen.

    Det ska bli spännande att se hur det blir för dig med tabletterna june20, har hört att äppelcidervinäger ska vara väldigt effektivt.

  • Helmborn2B

    Zodic:

    Det är bara att ge sig sjutton på att göra det. När jag hade min hurtigaste period sprang jag sex dagar i veckan på morgonen innan jobbet.
    Sen beror det ju på lite hur man bor och så, vi har en perfekt slinga 200 meter från huset så man har ju ingen ursäkt direkt.

    June20:

    Cambridgekuren är när man dricker "drinkar" som man blandar av ett speciellt pulver. De ska tydligen innehålla allt man behöver, därför tänkte jag det kunde vara bra för mig som glömmer av eller slarvar med mat när jag har mycket att göra.
    Hur går det med tabletterna då, går dom ner?

  • Helmborn2B

    Puffar lite jag också...

    Hörde att det skulle vara en bröllopsexpo (utställning) nere i Säro nästa helg med blommor, dukningsförslag mm, funderar på att åka dit om jag hinner. Hade vart kul med lite inspiration.

  • Helmborn2B

    June20:

    Hihi.. ursäkta att jag skrattar.. Det är inte lätt att veta, men särö är ingen ö.. Men det ligger vid havet iaf. Man kör mot kungsbacka, tar kanske 25 min från centrum har jag för mig.

  • Helmborn2B

    June20: Tror man kan åka bussen blå express ner, kolla på västrafik vilken linje det är..

    HarElis: Nog tveksamt om man får med sig m2b ja...

  • Helmborn2B

    elenita:

    Nästa lördag 27/5 är bröllopsexpon.

    HarElis:

    Va kul med sångerskorna, då är det bara att vänta för din del. De säger säkert ja! Vet inte hur vi ska ha det i kyrkan, dock ska vi ha sång på festen.

  • Helmborn2B

    June20:

    Hörde det från min fästmans kusin som bor där nere. Ska prata med henne imorgon så jag kan ta reda på mer då.

  • Helmborn2B

    Men tjejer, vad händer med vår lilla göteborgstråd?! Nu får vi allt ta tag i detta, så se kom tillbaks alla göteborgsbrudar...

    Hur går det med allas bröllopsbestyr? Vi har nog äntligen bestämt oss för lokalen.. har varit och kollat på den tre gånger och det känns bara bättre och bättre för varje gång. Dock letar jag febrilt efter golv att hyra/köpa eftersom golvet i matsalen inte riktigt föll mig i smaken.. Perfekt ska det vara!

  • Helmborn2B

    June20:

    Jag har kollat lite hos firmor som hyr ut mattor/golv till mässor, dock verkar det konstigt nog som om det blir billigare att köpa. I så fall är det ju bara att slänga det efter bröllopet.

    Tråkigt att ni måste vänta med förlovningen av den trista anledningen! Vad är det för ring du ska ha?

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)