Inlägg från: R&F (1/7 2006) |Visa alla inlägg
  • R&F (1/7 2006)

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Hej SuSen1980!
    Va kul med "nytt blod", no offence gamla brudar.

    Ja men det är ju en början att 2 kan samma datum ;)

  • R&F (1/7 2006)

    Har jag missat nåt? Vem är "bröllopsommar"? Någon ny förmåga? Välkommen i så fall!

  • R&F (1/7 2006)

    Jaha, då var vi 3 som kan 5, 7 & 8:e. Jisses det verkar för bra sör att vara sant ;)
    På söndag går vårat osa ut! Det är några som inte hört av sig än, lata????? Bla har inte han som ni, Anna, river balkongen för! Och inte heller våran florist! Men jag antar att dom har tänkt att komma. Men det hade varit bra om folk ringde och sa vilket. Lite tråkigt att behöva ringa runt och tigga om svar. Men som sagt det är ju några dagar kvar.

  • R&F (1/7 2006)

    Jag glömmde ju bröllopsommar, du kan 8:e. Kan du de andra 2 datumen?

  • R&F (1/7 2006)

    Anna: De från e-bay ser ju jättefina ut, finare är de andra tycker jag. Men det är ju storlekarna som krånglar. Tänk om de inte passar?

    Jo det kan vara så att sporten har kommit i förhand, den orsaken ligger rätt nära till hands. Vi väntar till efter söndag, de ringer kanske i veckan (de har kanske ringt nu de senaste 3 dagarna, jag har inte kollat). Men de som har hand om osa har tidigare varit mycket snabba med att tala om vilka som ringt. Han som bor ovanför ert är nog lat, eller så väntar han på att vinna VM biljetter eller nåt.

  • R&F (1/7 2006)

    Hej!

    Fredrik kom hem med nya Frotté igår! Han skriver roligt, din blivande Petronella. Jag ska upp till Burseryd i morgon sent på kvällen Anna, så jag kan lägga en i er postlåda på jobbet om du vill. Så kan du läsa. Stannar till på fredag, du kanske jobbar på fredag? Då kan jag ju i så fall komma till dig på jobbet.

    Såg i en annan tråd någon som letade efter vitt paraply. Har ni tänkt så långt? Vart kan man hitta det i Halmstad? hade jag tänkt på detta innan så hade jag hållt ögonen öppna när vi var i Stockholm. Vil ju inte se ut som en reklampelare om det regnar, för alla våra paraply har reklam på sig.

    Jag har drabbats av syndromet bridezilla! Ser inte helheten i allt och börjar drabbas av panik!!!!! Hur i helskotta ska allt gå ihop? Jag vet, jag överdriver, det är inte så farligt.... eller? Det är lite lösa trådar här o var. Hundvakten är ju fixad, men hur ska han få hundarna? Kan man begära av någon att hämta dom vid kyrkan? Kan man vara så fräck. Han som ska passa dom är lite på gränsen till att vi skulle bjuda. Anna du vet mycket väl vem det är (börjar på T och efternamnet på B), han har ju körkort nu. Du känner honom bäst, kan man fråga om han kan hämta vid kyrkan?

    Oj vad långt det blev...... ;)

  • R&F (1/7 2006)

    Jo jag hinner nog förbi, ska träffa kantorn kl 10, sedan ska vi ner till Tyngelvi o provduka. Nej kaffe vill jag inte ha. Jag kan smsa när vi är färdiga med kantorn.

    Visst kan nog TB hämta dom där, han är ju så snäll, men det är lite därför som jag tvekar. Han är ju för snäll ibland, kanske lätt att utnyttja. Han kanske hade en skjuttävling (heter det så?) den dagen så då kan han ju inte hämta dom utan får hämta dom hos svärföräldrarna när han kommer hem. Ja det ordnar sig nog. I-landsproblem :)

  • R&F (1/7 2006)

    Annelie: Det låter ju helkul! Än så länge har det inte varit någon hippa alls för mig :( Men förhoppningsvis kommer det väl..... någon gång.

    Jo Stockholm var bra, men jäktigt. Man åker upp o tycker man har en hel helg att göra saker på..... men sedan kommer det upp och det och det och det och..... Men trevligt var det. En kompis tog ju sin filosofie doktors examen, så nu ska hon tilltalas doktor X. Rätt så kul. Framförallt så är det STORT!

    Petronella: Har du berättat om hotellet för Conny än? Men det är ju som du säger bara till att boka av om det skulle dyka upp annat.

  • R&F (1/7 2006)

    physalis: Hur vet du vem Vincent är? Nu blev jag jättenyfiken :)

    Var iväg i Burseryd idag o pratade m kantorn. Det gick jättebra. Sedan skulle vi provduka i lokalen, men där var redan dukat till fest, så det var ju tur att vi inte kom mitt i. Så det blev ingen provdukning, men vi kollade lite på väggarna o upptäckte mer eller mindre fula tavlor som ska plockas ner. Vi får ta det en annan gång.

    Dukarna som vi skulle låna från församlingshemmet var jättefina MEN för smala, det är inte snyggt när de är 5 cm bredare än bordet. Men vi har lite linnedukar här hemma i förådet som jag ärvt o farmor har några så vi kan pussla ihop. Det viktiga blir ju att varje "tunga" har samma. För man tänker väl inte på var bordsgrannarna har för duk. Vi ska ha löpare åxå som kommer att sno uppmärksamheten. NEJ detta ska jag INTE bli bridezilla över.

    Berättade för Anna idag (har jag för mig) för jag träffade henne i Burseryd att jag drömde i natt om att jag hade kateterpåse på ena benet och stomipåse på magen och allt läckte....... ;) Helt sjuka drömmar :D Har ni det samma? Annars så har ni något att se fram emot när det närmar sig.

  • R&F (1/7 2006)

    physalis: Japp då är jag med! GRATTIS till frieriet. Jag tänkte på det efter vi träffats att det är ju rätt lustigt att jag stöter på dig i en kyrka. Jag har nog inte varit på "vanlig" gudstjänst sedan VI komfirmerades. Och så går jag dit 12-13 år senare och stöter på dig. Nu när jag vet vem du är så får jag ihop ditt resande till köpenhamn för jämnan, som du skrivit om här. Hur går det för dig? Färdig snart?

    Vet de andra om detta? Jag menar de andra som är i våran gamla bekantskapskrets?

    Världen är allt bra liten :D Så du har hela tiden vetat om att jag var jag ;) Du har ju sagt ditt namn, men jag kopplar inte till det namnet, det var ju inte vi sa till dig.

    Petronella: Jo men jag har inte jobbat där på länge nu så jag vet inte vart drömmarna kommer från. men det är ju troligt att drömmen kommer från Propellergatan ;)

    Hur blir det med vår träff?? När var det bestämt?

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)