Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Så där, nu har jag också hittat hit!

    Hoppas allt är bra med er. Skriver inte mer nu (idétorka), men ville också få med den i favoriter.

  • Poppinella

    Jag kan på söndag i alla fall. Hoppas att det blir träff denna gången, det var ett tag sen nu så man blir lite sugen på att prata bröllop!

    Usch, här är vi nästan för slöa... hoppas verkligen vi kommer in i en produktiv period snart för det kommer nog behövas.

  • Poppinella

    R&F
    Jodå, andra dagen avklarad! Det går bra (tror jag i alla fall )! Det är jättekul, men massor att lära sig. Känns som det kommer ta en evighet, alla dessa förkortningar! Är väldigt trött i huvudet och i benen, dock av olika orsaker. Benen för att man ju går hela tiden och huvudet för att hjärnan går på högvarv.
    Annelie, väntar allt på att få se dig strosa omkring i korridorerna! Eller kanske hon är i London och roar sig...

    Idag var vi på Sally och Sara och kollade underkläder. Hittade en BH som jag tror blir bra under klänningen och sedan blir det nog ett par sexiga strumbyxor/gördel/trosor (om jag inte fattade fel på det sistnämnda). Visst låter det otroligt sensuellt? Det bästa med de där strumpbyxorna är att de slutar under brösten! Wow, kan det bli snyggare?!? *harkel* I vilket fall så syns det inte under kjolen och det är det jag är ute efter. Sedan kollar jag efter nåt annat att ha på kvällen för jag tror knappast att jag vill visa mig för Conny i den där kreationen...

  • Poppinella

    Ska vi ta Regnbågen igen då förresten? Jag är på det i alla fall.

  • Poppinella

    tina14jan
    Tr¨kigt att du inte kan komma, alltid kul att träffa fler som är i samma sits!

  • Poppinella

    Catharina!
    Jag måste bara säga den första! Du var tveklöst vackrast i den! Kik:en är mer neutral och känns inte lika speciell att se på som den säkert känns att ha på sig! Jag tycker inte att du ska ändra dig alltså utan köra på den första! Den klör dig bättre helt enkelt.

    Vi säger väl 11 då, eller vad tror ni? Kan lika gärna ta direkt när de öppnar.
    Kl 11 på Regnbågen på söndag!

    //Petronella

  • Poppinella

    Vänta vänta vänta!!!
    Jag får hoppa in och jobba till klockan ett på söndag. Jag försökte få tiden till 7 - 11, men det gick inte, i så fall hade jag fått tacka nej helt.
    Hade vi kunnat skjuta på det till kl 13 - 13.30? Om inte så kanske ni kan skjuta på den nån timme eller så och så får jag (och Conny med kameran) i så fall komma senare helt enkelt? Ville verkligen inte att detta skulle hända, men det blir mitt första arbetspass på MAVA bortsett från inskolningen så jag ville helst inte tacka nej.
    Hur funkar detta för er?
    Förlåt om jag krånglar...

  • Poppinella

    Förresten sitter jag här urtjusig iklädd badrock och mina nyinköpta SKOR! De är så fina. Alldeles alldeles vanliga, men så fina bara för att jag ska ha dom på just DEN dagen!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)