• AnnelieE

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Hoppar in en snabbis. Håller på att flytta (eller har flyttat, men inte packat upp). Har ingen internet-anslutning för närvarande, men jag kan 13:30 imorgon. Om det blir ngn ändring, så kanske ngn kan vara snäll och sms:a mig?
    Vi ses imorgon!

  • AnnelieE

    Tack, Robie! Ja, det är samma nummer.
    Nu loggar jag ut och finns inte i cybervärlden på några dagar.

  • AnnelieE

    Katarina: Hoppas att din mormor blir bättre - snart!

    Vi tar vår tårta från Tårtdesign. Ska dit på provsmakning någongång nästa vecka.

    Stefan behåller nuvarande ring. Jag kompletterar min förlovningsring med en vigselring med exakt samma skena. Vigselringen kommer att vara en överlappsring. Överlappningen har formen av ett hjärta och i den sitter tre briljanter. På vardera sidan om hjärtat sitter även där 3 brilljanter.

    Jag har betällt en klänning till, för jag har in sett att jag inte kommer att palla att kånka runt på släpet hela kvällen. Så nu har jag snart en kyrkklänning och en festklänning. :)

    Den första maj ska vi bort till Bäckakrogen (vår catering) och diskutera meny och sån't.

    Jag kan på eftermiddagen den 6/5, precis som Petronella så jobbar jag på dagen - sslutar 15:00.

    Robie: Jag har inte fått ngt mail, men jag bollar gärna med en florist.

  • AnnelieE

    Och just ja, just nu ligger budgeten på 87000 och jag tror att det kommer att stämma rätt bra. Bröllopsresan till Kroatien är inräknad, men inte morgongåvor.

    Vi har ju bokat ett ordinärt hotellrum över helgen för bröllopet. Men nu har vi även bokat ett bröllopspaket på hotell Arlandia natten innan Kroatien resan. Känns lite lyxxigt, plus att vi inte behöver åka från mina föräldrar i ottan, utan bara tar hissen till incheckningen.

  • AnnelieE

    Robie: Har beställt en vit klänning med axelband och utan släp. Drapering vid midjan. Har tyvärr, ingen bild. Tanken är att byta om efter middagen, innan dansen.

    Var och provsmakde tårta igår. Så kul! Vi kommer att köra på en tårta med humor, som våra gäster garanterat kommer att minnas. Vill inte ha en tårta som ser ut som alla andra. Smakerna blir vitchoklad och blodapelsin. *mums*

  • AnnelieE

    Ska vi satsa på Vattenporten klockan 16:00 då? Den 6/5 alltså.

  • AnnelieE

    Anna-Karin: Det vänder, för några månader sedan ville jag bara lägga ner alltihop. Men nu känns det okej igen.

    Har varit i Gbg och tittat på och betalt för min ring idag. Den är underbar!!! 8200 gick den loss på, men som sagt den blev precis som jag vill ha den. Och dessutom fick jag ett presentkort värt 1000 spänn.
    Vi har dessutom bokat bussresa till Tyskland idag. *pensionärsvarning* :)

  • AnnelieE

    Anna-Karin, trist att ni fortfarande är krassliga. Uscha, IBS inte roligt (även om det är ofarligt)! Hoppas att ni snart känner er bättre!

    Robie: Fråga till floristen. Om man bara vill ha en solitär, vilken/vilka blommor föreslår hon då?

  • AnnelieE

    Vill bara dubbelkolla. Vattenporten 16:00 är det, va?

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)