• sposa

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Och jag hittade hit också. Hoppas ni mår bra, och välkommen tina14jan, nu är inte jag "nyast" på tråden längre! :) Skulle vara spännande att höra lite om dig.

    Christina

  • sposa

    Jag hoppar in här igen efter en tids tystnad ifrån mig här på forumet då min morbror gick bort för tre veckor sedan. Så jag vet vad det innebär att bröllopsplanerna bara få stå still ett tag.

    Men så får det ju vara - ibland kommer saker emellan som är så mycket viktigare: bortgång, sjukdom och andra problem.

    Men det är väl dags att ta nya tag nu...
    Fast det var lite tungt att sätta igång med inbjudningarna och inse att det blir en mindre...

    maria73, jag hoppas verkligen att din mormor blir frisk snart. Jag ska tänka på dig och skicka lite positiv energi!

    Ha det bra allihopa!

    Christina

  • sposa

    Hej allesamman!

    Vi har inte kommit så långt som till tårtor, så har någon något tips är det välkommet! (Hur tidigt måste man vara ute, tex?) Jag tror dock att vi kommer att sikta på något osött färskt, dvs grädde, bär, färsk mousse och liknande, då både jag och brudgum avskyr chokladtårtor, smörkräm och annat massivt och sött...

    Caketoppern blir något galet och personligt anknytet för oss - två apor från naturhistoriska i GBG, som vi hade tänkt "klä upp"... :)

    Ringarna, ja... Mina är från Kalevala, förlovningsringen slät med "ploppar" på, vigselringen med två små diamanter och ett litet mönster emellan. Designen är hämtad från gamla vikingagravar och sånt. Brudgummens ring var den största släta guldring han kunde hitta i butiken... Han resonerade som så, att om jag skulle ha två ringar, så ska banne mig hans enda ring vara stor och dyr...

    Vi har FORTFARANDE inte fått ut inbjudningarna... Siktar på att det ska bli innan månadsskiftet iallafall....

    Ha det bra!

    Christina.

  • sposa

    Tyvärr, men jag ska döpa min systerdotter i Stockholm den 6:e, eller, jag är ju gudmodern... Hade varit jättekul annars!

  • sposa

    popinella

    Har du tappat rösten så är enda botemedlet att vara helt tyst, dvs försök inte säga ett enda ord. Och att viska gör mer skada! Är du helt tyst i 24h, så är chansen god att din röst är ok efteråt!

    Drick jättemycket vatten och honung. Thè på färsk ingefära är också bra.

    Är rätt kunnig på området då jag är sångerska! :)

  • sposa

    Dessvärre är jag upptagen (som vanligt
    :( ) ....

    Jag har dock en liten fråga: Det är
    nämligen så att frisörskan jag hoppats på gällande min håruppsättning ska vara grav-ledig, och blombindaren jag hoppats på har semester när vi gifter oss. Har ni några tips, råd och rekommendationer? :)

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)