• June20
  Äldre 21 Mar 10:30
  210583 visningar
  21 svar
  21
  210583

  Ta bort en finne över en natt?

  det enda jag vet som jag har provat och då på en finne som inte e suuuuuper elak och mycket stor/svullen pga att man klämt en massa på den är en klick tandkräm...brukar funka men man ska inte täcka den helt med värsta klicken för då stryper du huden också och då blir den nog värre för du stänger smutts inne o den vill jävlas längre istl. Ta bara ett litet lager så du fortf kan skymta finnen under tandkrämen.

  På tal om tandkräm o tänder, ser just nu reklamannons här på BT för tandblekning....den tjejen ser inte klock ut ju! Ser ut som hon har värsta överbettet! Dåliga pixels på bilden som får hennes tänder o se tjocka o konstiga ut...samt att de har säkert retouchat en hel del med färgen så de blir FÖÖÖÖR vita! hahahaha

 • June20
  Äldre 21 Mar 10:31
  #0

  oj där ser man vi skrev alla samma sak samtidigt! ;)

 • June20
  Äldre 21 Mar 18:47
  #0

  Thé three oil el hur den stavas har jag ifs också hört att den torkar ut en del men den luktar förbaskat strakt! Inte äkligt bara starkt så man ska inte ta så mycket o den kommer i små flaskor just för att den e dryg. så den ser dyrare ut än vad den är pga liten förpakning o en kosing för den då....tror man kan få dem på hälsobutikerna.

Svar på tråden Ta bort en finne över en natt?