• Mopedvin

  Gravid brud - några fler?

  Hej Lillabunny och ni andra! Är också gravid, v 5-6??? Kommer att vara i ca v 14-16 när jag gifter mig 24 maj. Har dock förberett mig genom att köpa en klänning med snörning i ryggen som kan ändras från storlek 36-40!

  En annan fråga... hur gör jag nu, ringer man mödravården och bokar tid?

 • Mopedvin

  HAHAHA roligaste bilden på länge! JAg har datum ungefär någonstans 8-12 november! Verkar bli många novemberbebisar! Underkläder ja... jag ska och kolla imorgon, jag kommer bara vara i v 15 vilket är skönt, kan nog ha axelbandslös bh tror jag, har ni fått större bröst?

 • Mopedvin

  Jag kommer att skåla i skumpa OCH dricka ett halvt/helt glas vin till maten. Hm, hipstertrosor i spets kankse vore något...

 • Mopedvin

  ang det där med alkohol gör alla som de vill i sista ändan, alla jag känner som har fått barn har kanske tagit ett glas vin en eller ett par gånger under graviditeten och deras barn är så friska så. Men..som sagt alla gör som de vill och vi ska inte klandra varandra (inte för att vi gör det men man vet aldrig, folk kanske blir uppretade på varandra vilket jag tycker är onödigt)

  Lillabunny- jaså, mina är hårda som värsta "silikontitsen" hahaha

 • Mopedvin

  Ja då har varit och handlat u-kläder!

  Var till min älsklingsaffär där jag bor. Hon är jättehjälpsam som har den och jag hittade tillslut en fin axelbandslös BH och snygga trosor. Köpte ett par string som jag kommer ha på kvällen, på dagen blir det "bridget jones" trosor. De kommer jag köpa ca 2 veckor innan vigseln så jag vet om jag ska ta medium eller large... Hoppas att det blir någorlunda bekvämt

 • Mopedvin

  Jag har fått missfall, känns skit. Hoppas ni andra mår bra i alla fall.

  Kram, KattKatt

Svar på tråden Gravid brud - några fler?