• filipelin

    Halmstadbrudar 07

    Jag ska gifta mig i augusti 07, bor i Åled utanför Halmstad. Någon mer i Halland som ska gifta sig nästa år?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar 07
  • filipelin

    Tack för det, va bra .
    6000, det var bra pris, har kollat upp Nizegyus, de tar 15000+moms, det var i mesta laget för oss, även fast de är bra. Var på ett bröllop i somras där de spelade.
    Kollade runt lite efter jag skrev mitt inlägg, och hittade din tråd. Förstod att det var din när jag såg att den handlade om festlokaler i Halmstad.

  • filipelin

    Det är definitivt värt att kolla upp, för jag vill helst ha liveband, det blir mer stämning. 10000:- kan jag tänka mig att lägga, inte mer. Ska kolla deras hemsida genast

  • filipelin

    Kollade in deras hemsida, ska ringa imorgon. Bäst att vara ute i god tid om de är populära

  • Noomi

    Då måste du berätta vad som sades imorgon!
    Tur att vi inte ska gifta oss samma datum! :D

  • filipelin

    Jag tänkte samma sak. Självklart ska du få reda på vad de säger. Tänkte boka om det verkar bra. Läste tråden om dem, många har ju tyckt att de är bra.
    Nu ska jag snart gå och lägga mig, lilltösen vaknar ca 6.30 på morgnarna, och jag är ingen morgonmänniska, trots att man inte har fått många sovmorgnar sedan vår son föddes för snart tre år sedan Har ni några barn? Kommer du vara online imorgon och när? Är mammaledig så man sitter framför datorn när tjejen sover, pojken är på dagis.
    Nu ska jag borsta tänderna, kollar om du svarat innan jag går och lägger mig.

  • Noomi

    Ja, jag har bara läst bra kommentarer om dem, och det är nog från 5-6 olika personer, så det bådar ju gott. Sen klantade de ju iof till det genom att göra lite smygreklam för sig själva och sen klanka ner på någon annan som gjorde samma sak, men men.

    Trevlig väckarklocka du har! :) Nej, vi har inga barn. Dröjer några år tills vi har startat upp karriärerna, min blivnade vill dock inte att det ska dröja allt för länge eftersom han börjar känna sig gammal, haha.

    Kommer nog inte vara så jättemycket online imorgon. Har skola på förmiddagen och sen kommer en kompis på besök från Sverige. Men annars är jag är hyfstat ofta.. kanske inte det här veckan bara då pga besöket.

  • filipelin

    Ok, det var ju synd, men skriv när du kan, det är trevligt att ha kontakt med någon. Var bor ni någonstans och hur kommer det sig? Får man fråga om ålder? Jag blir 28 i år och min m2b 33.
    Såg att det fanns en annan tråd för augustibrudar07, lägger nog in mig där med imorgon. Du hade varit där med såg jag. Vi hörs då? Godnatt

  • Noomi

    Vi studerar i England, så det är för studiernas skull som vi flyttat hit. Kommer flytta hem till Sverige igen till sommaren, ska bli skönt.
    Jag är 25 och min blivande fyller 31 i sommar... jösses så gammalt det ser ut på *papper*, haha!

    Ja, vi hade ju ett gäng 07-trådar, men de flesta är ganska sega just nu. Får väl försöka sparka liv i dom igen.

Svar på tråden Halmstadbrudar 07