• filipe­lin
    Äldre 6 Mar 13:50
    3891 visningar
    45 svar
    45
    3891

    Halmstadbrudar 07

    Jag ska gifta mig i augusti 07, bor i Åled utanför Halmstad. Någon mer i Halland som ska gifta sig nästa år?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar 07
  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 14:25
    #0

    Noomi, självklart, det är bara roligt. Var ska ni gifta er någonstans och när? Vi gifter oss den 11/8 i Snöstorps kyrka. Hur kommer det sig att ni ska gifta er i Halmstad?
    Har börjat planera lite smått, bokat kyrka och lokal och beställt ring hos guldsmed.

    R&F(1/7 2006), har läst lite på eran tråd, och ni verkar så tajta allihop redan så jag tyckte det skulle kännas konstigt att hänga på er, plus att ni är ju mycket längre fram i planeringen, men tack för "inbjudan" , kanske hänger på er också.

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 14:53
    #0

    Vi har bokat Kvibille Gästgivaregård, de tar 250kr per kuvert, exkl.dryck, inkl. trerätters middag, kaffe, tårta och blommor på borden.
    Ska iväg nu, svarar på nya inlägg ikväll när barnen har somnat. Har blivit smått beroende av BT.

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 19:05
    #0

    Den 11 augusti, vi funderar på fotograf Adde från Halmstad, duktig och ska ha bra priser. Sen skulle vi gärna ha liveband, men det är ju så fruktansvärt dyrt, så annars blir det Dj från Smak i Halmstad. Men det är trevligare med levande musik tycker jag

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 21:20
    #0

    Vem är Mette Ottosson och hur får man tag på prislista? Har du någon aning om vad Rob & Jim tar för en bröllopsspelning? Hur får man tag på dem?
    Du skrev till R&F tack för svaren på min andra tråd, vad har du för tråd?
    Vilken strand kommer ni ha vigseln på? Hoppas att det inte regnar Har ni tänkt på någon lösning till det?

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 21:54
    #0

    Tack för det, va bra .
    6000, det var bra pris, har kollat upp Nizegyus, de tar 15000+moms, det var i mesta laget för oss, även fast de är bra. Var på ett bröllop i somras där de spelade.
    Kollade runt lite efter jag skrev mitt inlägg, och hittade din tråd. Förstod att det var din när jag såg att den handlade om festlokaler i Halmstad.

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 22:14
    #0

    Det är definitivt värt att kolla upp, för jag vill helst ha liveband, det blir mer stämning. 10000:- kan jag tänka mig att lägga, inte mer. Ska kolla deras hemsida genast

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 22:21
    #0

    Kollade in deras hemsida, ska ringa imorgon. Bäst att vara ute i god tid om de är populära

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 23:04
    #0

    Jag tänkte samma sak. Självklart ska du få reda på vad de säger. Tänkte boka om det verkar bra. Läste tråden om dem, många har ju tyckt att de är bra.
    Nu ska jag snart gå och lägga mig, lilltösen vaknar ca 6.30 på morgnarna, och jag är ingen morgonmänniska, trots att man inte har fått många sovmorgnar sedan vår son föddes för snart tre år sedan Har ni några barn? Kommer du vara online imorgon och när? Är mammaledig så man sitter framför datorn när tjejen sover, pojken är på dagis.
    Nu ska jag borsta tänderna, kollar om du svarat innan jag går och lägger mig.

  • filipe­lin
    Äldre 6 Mar 23:26
    #0

    Ok, det var ju synd, men skriv när du kan, det är trevligt att ha kontakt med någon. Var bor ni någonstans och hur kommer det sig? Får man fråga om ålder? Jag blir 28 i år och min m2b 33.
    Såg att det fanns en annan tråd för augustibrudar07, lägger nog in mig där med imorgon. Du hade varit där med såg jag. Vi hörs då? Godnatt

  • filipe­lin
    Äldre 22 Apr 13:32
    #0

    Hej Thebride- klart du får va med här, det har varit lite dålig action på den här tråden, men vi får väl sparka liv i den igen.

    Vilket mysigt frieri, då kan man väl inte annat än att säga ja.
    Var ska ni gifta er någonstans?

  • filipe­lin
    Äldre 22 Apr 21:43
    #0

    Noomi- vad kul, vilka blev det? Jag har legat lågt med planeringen ett tag, hela familjen har varit sjuk i influensan ett par veckor.
    Det är skönt tycker jag när man börjar planera så långt i förväg att man har möjlighet att ha svackor där man inte känner för att planera utan att det blir jättestressigt.

Svar på tråden Halmstadbrudar 07