Inlägg från: JuniBruttan |Visa alla inlägg
  • JuniBruttan

    Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?

    Hej!

    Så kul att det finns fler som jag som hittat till BT :). Har svarat i din hindersprövning tråd också. Bor i Oslo sedan 8 år tillbaka. Tycker det hade varit jätte kul att träffas!

  • JuniBruttan

    Gu vilket väder vi har idag! Har precis kommit hen efter lååång väntan på t-banan.

  • JuniBruttan

    Vi bor på Storo. Då är vi inte långt ifrån varandra Gerda!

  • JuniBruttan

    Vart kommer ni ifrån i Sverige? Jag är från Karlstad.

    Jobbar mitt i stan, men kan bara träffas efter jobb dvs 16, evt lunch i stan.

    Så kul att du är nyinflyttad oslobo Gerda! Det är en väldigt fin stad att bo i tycker jag.

  • JuniBruttan

    Jag flyttade som sagt hit för ca 8 år sedan. Det var faktiskt pga studier. Så efter 4 års universitetsstuderande hade jag blivit rejält stadgad här i Oslo och blev kvar. Träffade min blivande man redan efter 1 månad och har varit tillsammans sedan. Han friade i december förra året och bröllopet är i juni i år. Så här går det undan!

  • JuniBruttan

    Har man varit tillsammans 8 år som oss känndes det dumt att vänta till nästa sommar. Och eftersom vi vill ha sommarbröllop är det bara att sätta fart.

  • JuniBruttan

    Gu va kul med hus Sabina_b! Vi vill också jätte gärna ha det, men det är så förbaskat dyrt här i Oslo. Varför valde ni Moss? Det blir ju mest aktuellt att se i utkanterna om man vill få något till ok pris...

  • JuniBruttan

    Ja det är ganska höga priser här... Vi hade tur och köpte när marknaden var dålig för ca 2 år sedan. Vi fick då våran 4 här på Storo för 1.5. La så ca 80.000 i renovering av kök ++.

    Såg på de på Strömmen och jag tycket om planlösningen. Såg att det mesta var sålt så det är ju inte så mycket kvar att välja. Vet inte så mycket om Strömmen heller, men de har ju ett storsenter :)

  • JuniBruttan

    Ska ni båda gifta er i Sverige förresten? Vi ska det, ochiom att vi har så lite tid så blir det en del reser hem. Fast Kd är ju bara 3 timmar undan med bil så det går bra. Mamma och pappa är iallafall glada:)

    Hur långt har ni kommit med planerandet? Det känns som vi har det under kontroll, men det är säkert helt fel. Kyrka, lokal, frisör, smink och catering är fiksat. Kläder är ok, bara små detaljer som skor kvar. Vi skickade ut inbjudan för 2 veckor sedan, så det börjar forma sig. Vi gjorde alla inbjudningarna själv, och det tog tid! Men jag tycker sånt är kul :)

  • JuniBruttan

    Ja jag bör ju ligga längst fram i planeringen eftersom jag är först ut :)

    Gu vad billigt för ringen! Vi har inte köpt giftringar ännu. När min blivande friade så hade han köpt en diamantring åt mig som förlovningsring och iom att vi gifter oss så snabbt efter förlovningen, så har inte han någon nu. Så det blir nog vanliga släta som gifteringar tror jag.

Svar på tråden Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?