• sabina_b

    Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?

    Hej, jag undrar om det finns några brudar som bor i Oslo? Om det finns några fler æn jag kanske vi oxå skulle kunna arrangera en træff?

  • Svar på tråden Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?
  • sabina_b

    Vad kul att ni hittade denna tråd...
    JAg skrev den bara før några minuter sedan, med tanke på det bør det kanske finnas några fler æn oss. Jag hoppas vi blir fler.
    Får man høra hur ni hamnade i Oslo?
    Sjælv flyttade jag hit ifrån stockholm før ca ett år sedan då det var helt omøjligt att finna ett jobb i stockholm. Tænkte att jag skulle prøva lyckan hær, det var bara en kænsla jag hade. Hade inte planerat nåt alls utan bara varit hær ett par gånger innan før å hitta en lægenhet. Då jag kom hit træffade jag min M2B redan førsta helgen. Vi førlovade oss i november førra året och ska gifta oss i Augusti i år. Visst har det gått fort men jag tror på att det va ødet då jag flyttade hit utan någon som helst anledning. Jag føljde bara en kænsla som jag hade. Nu ær jag hur lycklig som helst. :)

  • sabina_b

    Jag bor på Lysaker men ær i Lillehammer just nu. Min M2B jobbar inom førsvaret och ær stationerad i Lillehammer just nu. Om ca en månad kan han tacka før sig i Lillehammer, då flyttar vi tillsammans till Moss (ca 45 min utanfør oslo) dær vi håller på å bygger hus som ska vara klart precis lagom till brøllopet. :)

  • sabina_b

    Jag sitter å ser på inbjudningskort på de sidorna du skrev Gerda. har hittat några som ær ganska fina. Jag tror jag bestæller færdiga, det kænns enklast så.

  • sabina_b

    Jo, jag tycker sjælv att det ær VÆLDIGT dyrt! Huset han bygger ær egentligen en sorts investering. Det ska bli en s.k. ''fyramansbolig'' dvs ett stort hus/lægenhetskomplex med fyra lægenheter. 2 st 3or och 2st 4or. Sjælva kommer vi bara bo i en av lægenheterna, resten hyr vi ut. Så det ær inte så att jag får ett helt hus før mig sjælv :( æven om jag så ønskade... Men helt nytt blir det i alla fall och jag får sjælv bestæmma ALL inredning.

  • sabina_b

    Twink hade jættefina kort, men som du sa var de vældigt dyra... speciellt nær man ska ha så många.
    Lægenheterna såg vældigt fina ut, men ni kanske bør skynda er, såg inte ut att finnas så många kvar...

  • sabina_b

    Det blev Moss før att det ær dær min sambo ær uppvuxen. Han trivs vældigt bra dær och har alla sin avænner dær. Jag tycker att Moss ær ganska mysigt och kan tænka mig att bo dær, det ær trots allt inte så långt ifrån Oslo.

  • sabina_b

    Ang priset før leiligheten i strømmen.
    Har blivit lite insatt i priser å sådant nu nær sambon ær så intresserad av fastigheter. Tycker priset verkar helt normalt med tanke på beliggenheten och att de ær helt nya. Våra 3:or har blivit taksterade till minst 1.7 mil. Tænk på att de trots allt ligger i Moss som ligger ganska långt undan Oslo.

  • sabina_b

    3: or skulle det stå men det blev en førvånad gubbe istællet!

  • sabina_b

    Vi ska oxå gifta oss i Stockholm. Jag har inte kommit riktigt lika långt med planeringen. Har precis børjat boka allt som måste bokas. Det enda som ær bokat och klart ær festlokal inkl mat. Å så har jag æven lyckats boka fotograf. Min ring køpte jag då jag va i thailand i vintras, man fick mycket mer før pengarna dær ( ringen ær i vitt guld och har diamanter førdelade på två rader, sammanlagt øver 1 ct før mindre æn 9000kr) Har sett lite på frisører och någon som kan fixa smink men bokar inte føræn jag har træffat dem personligen, gør det då jag åker till sthlm om två veckor. Har en londonresa bokad om en månad, hoppas på att finna klæderna dær.
    Men det kænns ændå som om jag har allt under kontroll.

Svar på tråden Finns det några brudar som bor i Oslo, liksom jag?