• Tomas tös
    Äldre 28 Feb 08:07
    16448 visningar
    201 svar
    201
    16448

    Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning

    Jaha, Vi får visst fortsätta här istället?!

    Planering var det, och träffas snart.. Några förslag på datum?

  • Svar på tråden Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning
  • Pyssel­Passio­n
    Äldre 4 Apr 21:44
    #0

    Hej hej!
    Vi säger 17.30 ca vid Lindahls då!! Ska bli jätte kul..

    Solrosblad
    Jag har ett barnbord och stolar med pussel och lite saker i butiken ifall du vill ta med lilla vet inte hur gammal och aktiv hon är men om du vill så går det kanske!

    Kram Josephine, PysselPassion

  • solros­blad
    Äldre 4 Apr 22:08
    #0

    Hon är 9 månader så risken är stor att hon river stället för dig

  • Yran brud
    Äldre 4 Apr 22:15
    #0

    Hej brudar!

    Hade sett fram emot i morgon men just nu sitter jag framför datorn och är jätteförkyld.
    För er skull kommer jag inte morgon, vill inte smitta er och sedan riskera att ni smittar era familjer. Förhoppningsvis kommer det kanske nån mer träff innan det är dax. Jag gifter mig inte förrän 29 juli så det är ett tag kvar.

    Gällande mina kalla fötter så håller de på att gå över...det är inte lätt att planera ett bröllop långt borta från sin egen familj med endast svärföräldrar till hjälp och när dessa inte direkt jublar över tanken på vårat bröllop. De kunde inte ens kläcka ur sig ett grattis... Känns lite jobbigt faktiskt men jag ska försöka att inte låta det komma i vägen för vår stora dag...

    Jaja i vilket fall som hellst hoppas jag att ni får jätte trevligt i morgon.

  • Pyssel­Passio­n
    Äldre 4 Apr 22:28
    #0

    Hej igen!

    Solrodblad
    Du får göra som du vill men jag har ju ett extra rum inne i butiken där vi kommer att sitta och där barnsakerna är så det är nog ingen fara så vet du att det är ok för mig iaf!

    Hej så länge!

  • fialot­t
    Äldre 4 Apr 22:58
    #0

    Hej allihop,

    så synd att så många av er inte kan komma i morgon. Vad tycker ni som kan, ska vi köra på ändå? Om jag har uppfattat det rätt så är det just nu jag, PysselPassion, Caprea, Snötrollet och ev. solrosblad som kan?

    Solrosblad: För mig går det också bra om du tar med lillan, har ju själv en liten tjej (visserligen drygt ett år men ändå) så jag är van. Och jag har ju varit i butiken hos PysselPassion så jag vet att det säkert skulle funka bra med henne där.

  • solros­blad
    Äldre 4 Apr 23:05
    #0

    Fasen jag ärlite sugen på att komma alltså Om min lilla yrhätta inte är trött i morgon kväll så kommer jag. Men hon brukar gno sig i ögonen vid sex tiden och sussa vid halv sju - sju tiden.

    Yran brud, jag gifter mig oxå den 29 juli. Kalla fötter fick jag oxå för ett tag sedan, det stod mig uppi halsen med all planering, men nu har jag koll på det mesta så nu är det kul igen och jag ser verkligen framemot min dag...

    Vad tråkigt med dina svärföräldrar Jag har ingen vidare kontakt med min mamma, hon kommenterade inte och sa heller inte grattis. Hon träffade min sambo för ngr veckor sedan för första gången... Vi har inte haft kontakt på två år jag och min mamma... Men..jag är van, fast viss fasen är det tråkigt. Hur som, hon blir förpassad vid gästbordet, jag vill inte ha henne med vid honnörsbordet, där ska de absolut käraste och viktigaste personerna i mitt liv sitta, min sambo, ja ja, make menar jag, coolt va?! och våra barn. Fast för syns skull så sätter vi henne närmast oss ändå.

  • Yran brud
    Äldre 4 Apr 23:12
    #0

    Tack solrosblad för stödet och för att du delar med dig tillbaka.
    Vad roligt att vi ska gifta oss på samma dag! Vart ska ni gifta er?
    Jag hade verkligen velat vara med i morgon, man känner sig lite ensam här nere när man inte har så många vänninor att skvallra med. Mina brudtärnor är utspridda lite varstans, en i Stockholm en i Göteborg och den 3: e på Irland. Svårt att samlas allihopa men det är så när man umgås med ett gäng där alla flyttar hit och dit och sticker i väg utomlands titt som tätt...

  • solros­blad
    Äldre 4 Apr 23:26
    #0

    Du får gärna skvallra med mig vet du
    Vi ska gifta oss i Östra Eneby kyrka. Vilken kyrka ska ni?

  • Yran brud
    Äldre 4 Apr 23:32
    #0

    Vi var och tittade på den kyrkan, väldigt vacker. Min sambos syster gifte sig där och vi kände väl att vi ville har "vår egen" kyrka.
    Vi bokade och skulle gifta oss i Risinge kyrka i stället, mellan Svärtinge och Finspång (vi har hus i Svärtinge) men flyttade bröllopet upp till Norrland, så nu kommer det hållas i Gamla Kyrkan i Östersund i stället.

  • solros­blad
    Äldre 4 Apr 23:36
    #0

    Åh det låter helmysigt, då blir kyrkomusiken ngt norrlänskt eller? Jag har kärat nermig i äppelbo gånglåt, den låter så sommarsvenskt med björkar och vacker natur...jag är väl lite konstig

Svar på tråden Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning