• caprea

    Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning

    jag vet inte!? hur många kan och inte kan?? snälla kan ngn av er messa och säga hur det blir, 0735401370, måste ju åka buss in så de vore trist att bara åka hem igen...

  • caprea

    hello! vi va 4 st igår, Fialott, Pysselpassion och snötrollet(som fick agera expert igår eftersom hon redan är gift =) ) men de va mycket nice, hoppas vi kan göra om det snart och att fler kan komma med! fick dock skynda mig sååå mycket till bussen då jag kollade fel, trodde den gick 21:10 men den gick 21:05 - tur att man är vältränad =P (eller inte, satt på bussen och flåsade ett rejält tag )

    måste verkligen ta tag i det här med att boka bröllopsresa och övernattning för bröllopsnatten... =/ några förslag på mysiga ställen i Nkpg? inte resan då utan bröllopsnatten alltså =)

  • caprea

    nu tjejer får vi ta nya tag igen på tråden här =) tycker för övrigt att det är skönt att det inte e massa småtjafs här om dittan och dattan... :)

    hur går det med planeringen?

  • caprea

    detsamma till dig! och er andra oxå =) ngn som har bra förslag var man kan spendera bröllopsnatten? hittade ett fint men det är tyvärr stängt i oktober... oxå transport... vad ska ni åka i??

  • caprea

    jag och Helene pratade om onsdagen v.17 , hur ser det ut för er andra där?

  • caprea

    åh!! kissekatter! jag vill verkligen ha katt men vet inte om vi är redo att ta hand om en ännu, tar faktiskt mer tid och planering än vad man tror ju... men.. åh.. vad e de för ras? kostar?

    vi har iaf bokat vår bröllopsresa nu! det är till Egypten... yep jag vet, bombningar, men om de inte avråder från att åka? de e redan bokat iaf =) ett annat STORT problem är att vi ej kan bestämma oss för vad vi ska heta i efternamn.... *blä*

    kan oxå alla veckor, ej tis och torsd, jobbar kväll då.. (+ fredag) nu ska jag på läger med ett gäng ungdomar =)

  • caprea

    ja verkligen... vi är visst inte lika flitiga som innan.... eller har alla gått och gift sig?

    Jag hittar verkligen inte brudklänningen med stort K! blir snart tokig alltså... uschunnamej... och jag har bara denna månaden på mig... hur går det för er planering..?

    Yranbrud... min fästman vill tyvärr inte ha katt än så jag får väl vänta jag med då...

  • caprea

    vi satt precis o planerade våra inbjudningar... ska bli sååå roligt :) Festprogrammet gör värdtrion, så de får helt fria händer = skönt och mindre jobb för oss =) det som går trögt är klänningen... blä att jag ska ha så svårt att hitta! Någon som bott lr vet ngt om Hotell President i Norrköping föressten?? funderar på att spendera bröllopsnatten där...

  • caprea

    ska gifta mig i oktober =) vad var det för internetsajt??

    Links butiker? näe.. what's tha?

Svar på tråden Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning