• Yran brud

    Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning

    Solrosblad, ville bara skriva att du är inte ensam om att ha gjort bort dig...
    Man ska aldrig handla saker till bröllopet när man är stressad...
    Vi gör också våra egna inbjudningskort, vi har 70 gäster och gissa om inte den här virriga bliviande bruden köpte kort och kuvert till 70 personer! Tänkte inte på att dert inte är 70 hushåll som man ska posta till! I bland kan verkligen stress strypa syretillförseln till hjärnan =)
    Det positiva är i alla fall att eftersom vi dekorerar korten själv kan vi spara de som blir över och ha färdiga kort till kommande födelsedagar eller dop och liknanade som vi kan skicka...

  • Yran brud

    Någon mer än jag som drabbats av "kalla fötter". Går det över eller ska man avblåsa det hela innan inbjudningarna hunnit skickas...

    Vill inte bli en runnaway bride

  • Yran brud

    Hej brudar!

    Hade sett fram emot i morgon men just nu sitter jag framför datorn och är jätteförkyld.
    För er skull kommer jag inte morgon, vill inte smitta er och sedan riskera att ni smittar era familjer. Förhoppningsvis kommer det kanske nån mer träff innan det är dax. Jag gifter mig inte förrän 29 juli så det är ett tag kvar.

    Gällande mina kalla fötter så håller de på att gå över...det är inte lätt att planera ett bröllop långt borta från sin egen familj med endast svärföräldrar till hjälp och när dessa inte direkt jublar över tanken på vårat bröllop. De kunde inte ens kläcka ur sig ett grattis... Känns lite jobbigt faktiskt men jag ska försöka att inte låta det komma i vägen för vår stora dag...

    Jaja i vilket fall som hellst hoppas jag att ni får jätte trevligt i morgon.

  • Yran brud

    Tack solrosblad för stödet och för att du delar med dig tillbaka.
    Vad roligt att vi ska gifta oss på samma dag! Vart ska ni gifta er?
    Jag hade verkligen velat vara med i morgon, man känner sig lite ensam här nere när man inte har så många vänninor att skvallra med. Mina brudtärnor är utspridda lite varstans, en i Stockholm en i Göteborg och den 3: e på Irland. Svårt att samlas allihopa men det är så när man umgås med ett gäng där alla flyttar hit och dit och sticker i väg utomlands titt som tätt...

  • Yran brud

    Vi var och tittade på den kyrkan, väldigt vacker. Min sambos syster gifte sig där och vi kände väl att vi ville har "vår egen" kyrka.
    Vi bokade och skulle gifta oss i Risinge kyrka i stället, mellan Svärtinge och Finspång (vi har hus i Svärtinge) men flyttade bröllopet upp till Norrland, så nu kommer det hållas i Gamla Kyrkan i Östersund i stället.

  • Yran brud

    Sökte lite på brudpar efter de som ska gifta sig i eneby i juli...Det kom upp 2 st. Är det ni som träffades via internet?
    I så fall har vi ännu mer gemensamt än datum...

  • Yran brud

    De som kan kan ju alltid träffas i kväll så kan vi kanske styra upp en till träff snart när fler kan eftersom vi är så många som inte kan i kväll..
    Min förkylning har bara blivit värre så mitt lilla hopp om att bli bra till i käll har helt försvunnit!

    Uller: Nu blev jag nyfiken ju!
    Undrar just vart du bor? Bor du i övre eller nedre, antar att du inte vill skriva exakt vart...

  • Yran brud

    Hm... lekt hobby dektektiv, tror jag har listat ut vart ni bor.
    Bor ni på ett gatunummer 14?

  • Yran brud

    Gamla Landsvägen, ett nybygge som är grundmålat vitt och inte färdigtbyggt ännu, går inte att missa.
    Tar lite tid innan vi blir klara då vi gör allt själv...

  • Yran brud

    Till Uller.

    Inga gemensamma bekanta.
    Såg att ni skulle gifta eri leksand tror jag det stod i ett tidigare inlägg så jag sökte efter er bland brudpar här på bröllopstorget. Sen tog jag din sambos namn och sökte på hitta, under telefonnumret stod gatunumret och en krata... Kusligt, inte meningen att snoka men blev lite nyfiken.

    Är det någon som har koll på vad som är rimligt att ge för en näbbklänning?
    Bästa ställena att hitta en som inte är alltför dyr?

Svar på tråden Norrköpingsbrudar 2006 Fortsättning