• Paulinas

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Caja,

    Hur går det med klänningen? Hört något nytt från tillverkaren? Så himla tråkigt att den inte passade :(

  • Paulinas

    Josse,

    Jag tittade på tyringe kurhotell. På hemsidan ser det onekligen väldigt trevligt ut! Åk dit och titta!

    Jag är inte jätteorolig för svensexan. Visst lär det blir en j*vla fest, men jag litar på de som kommer att anordna. Känns som om de kommer att hitta på mycket kul! Sist någon gifte sig satte de ett bowlingklot kring foten i kedja som han fick ha på sig hela dagen med tjejens namn på (hon är lite bossig), tyckte jag var skitkul :)

    Kanske ska hinta lite om att de inte behöver planera den i bröllopsveckan, men det tror jag inte de gör ändå..

    Vad är du mest orolig för? Att det inte ska bli kul för mange eller för att de ska vara dumma? Eller att tjejer ska vara inblandade?

  • Paulinas

    Caja,

    Vad bra att det verkar som om det kan ordna sig med klänningen. Låter ju jättebra. Vad ar det som gick fel sist, hur du tog dina mått eller?

  • Paulinas

    På twilfit. En bra axelbandslös bh med spets runt omkring men med vanlig kupa. Ett par fina trosor med mycket spets och en stumpehållare (som jag får se om jag använder, beror på om det syns under klänningen och på vilka strumpor jag ska ha) Gav totalt ca 550:-. Känns super!

  • Paulinas

    Dahlis,

    Ja, det här med gästlista är inte så lätt! Vi bestämde oss för de sista typ två dagar innan vi skickade korten. De flesta på gästlistan är ju givna, men sen finns det alltid några par som är lite "på gränsen"...

  • Paulinas

    Marie,

    ytterdörrar, de har superbilliga på Byggmax (ca 3000:- om jag minns rätt), men inget bra tips på bättre begagnat tyvärr!

    Det här med Ullared. Det är ju alltid kul att göra lite fynd. Josse, kommer du ihåg när du och jag och Karin var iväg!? Skoj. Jag letar ljus/vaser mm för fullt. Hittar jag inget så kanske Ullared kan vara en bra utväg!?

  • Paulinas

    Josse,

    Vad kul att ni kunnat flytta in i huset! Jag är jättesugen på att få ta mig en närmare titt på det. Kommer gärna med fika någon gång efter påsk!

    Och namnet Bärlestrand är fint. Jag gillar ordet "strand" i namn, stiligt och vackert! Hoppas verkligen att detta går igenom.

  • Paulinas

    Marie,

    Visst är det ku med påskpynt, har ris lite här och där hemma :)

    Vi ska fira långfredagen med jimmys familj och påskafton med min mamma och några av våra kompisar i Sösdala, ska bli kul! Hinner med lite ledighet och kompisar i påskhelgen också, skönt!

    Så, glad påsk alla!

  • Paulinas

    I tisdags var min pappa hos oss med 5 flaskor "provvin". Ska smaka av i påsk och den 29 april åker vi till Tyskland och handlar, ska bli skoj!

    Kocken har också hört av sig. Menyn ser ut som följande:
    Tilltugg till fördrink: jordgubbar och rosor doppade i vitchoklad
    Förrätt: Fyllda laxrulader med smörbakad dilltoast
    Varmrätt: Fylld fläskfilé med dijonsky, vårprimörer och chiligräddade potatispuckar
    Efterrätt: Vitchokladmousse med rårörda hallon
    Nattamat: korv och bröd

    Vad tycker ni om menyn? Vi tycker att det låter gott!

  • Paulinas

    Det är svårt med mat, vi kör ganska traditionellt, men så har vi ju också ett ganska traditionellt bröllop. Folk gillar ju lax och räkor, fileér och choklad, men man vill ju inte att det ska bli tråkigt för det...

    Priset vi har fått är superbra! Kocken fixar allt (inköp, mm och all tillagning) och för tilltugg, förrätt, varmrätt (inkl. ombjudning), efterrätt och nattamat och musik (DJ) inkl utrustning: 210:-/kuvert.

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224