• Min-Ah

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    KRISTIANSTADSBRUDAR!

    Jaha - då var vår förra tråd avstängd...
    Startar en ny!

    Alla, gamla som nya hälsas hjärtligt Välkomna!

  • Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224
  • caja

    Måste luska lite med Nicke om vilka helger vi ska åka upp framöver.. ser till att få det klart i veckan så vi kan boka snarast.

    Magnus Brud
    Jag har beställt en underkjol tillsammans med min klänning.. vet ifs inte när jag får den, men snart förhoppningsvis. Kan ju säga till när den kommit. :)

  • Magnus brud

    Caja

    Jätte snällt! Har du fått kjolen till helgen vi ska fotograferas blir jag jätte glad om jag får låna den

  • Amy1

    Hej!!
    Äntligen fungerar min dator igen! Har haft strul med den, men nu verkar den ok igen.

    Idag har jag varit på MB´s och tagit mått på klänningen! Jag älskar min klänning, den blir finare för varje gång jga ser den Tog några foto idag, men lyckades bara lägga in ett av dem, så om någon vill se så är det foto nr 4 på min lilla sida. Kan man passa på och be om smakråd huruvida jag ska ha axelband eller ej? Jag har det på det nya kortet, men inte på kortet före det. Så vill ni se och säga vad ni tycker?

    Secret box låter läckert, men jag känner att jag behöver varje krona som blir över till själva bröllopet.

    groups.msn.com/amysbrollop/brllop.msnw

  • dahlis

    Paulinas

    Jag skulle nog gärna vilja hänga med till fotografen för secret box, men jag kan ingen av helgerna som är föreslagna, är i Schweiz då.

    känner mig väldigt novis när det gäller secret box, hur secret är den?

  • Paulinas

    Amy,

    Jag tycker utan axelband. Och ja, det är en supervacker klänning!! :) Du ska känna dig nöjd.

    Dahlis, hihi, ja, det är en bra fråga! Inte riktigt säker själv på en punkten.

    Och jag undrar, ska ni ha "bröllopstema" på era secretbox kort? Jag tänkte nog inte det direkt...

    När det gäller datum så kan vi väl försöka hitta något annat. Vad jag förstår så vill alla göra det så sent som möjligt. Jag gifter mig 3 juni, det känns som om 20 maj är i senaste laget, men 29 april kanske känns för tidigt för er? Hade varit roligt om vi kunnat hitta ett datum så att alla som vill har möjlighet att följa med!

  • caja

    Har precis satt mig och försökt få fram vilka helger vi ska åka uppåt. Vi bestämde att vi drar norrut den 19-21 maj, dessför innan är det påsken som gäller. Så både den 6:e eller 13:e borde funka fint att fota för min del. Troligen funkar 29:e oxå, även om det som sagt känns lite väl tidigt..

    Amy1
    Jättesnygg klänning!! (Jag har oxå provat den. :)). Jag tycker helt klart du ska ta utan axelbanden, men visst, det är ju en smaksak.

  • caja

    Magnus brud
    Visst får du låna den isf!! Finns risk att den blir lite stor på dig, men vi kan ju prova och se. :)

  • Paulinas

    Hmm, det är alltid svårt att få till datum!

    Den 6:e och 13:e kan magnus brud, caja och jag, men inte dahlis. Känns tråkigt om Dahlis är intresserad att välja ett datum hon inte kan! Veckan efter den 20:e kan inte caja. 29:e april känns som sagt tidigt men verkar vara det enda datumet alla kan, eller?

    Marie, när kan du??

    Min-ah, är du intresserad?

    Någon annan??

  • Paulinas

    Det här med musik har visat sig svårt!

    Min-ah, vi ringde killen du tipsade om, men han kunde inte pingst. Han rekommenderade dock en tjej som skulle vara duktig, men vi vill ju helst ha en kille, men "i värsta fall" har vi ju det tipset att gå på!

    Vi var hemma hos några kompisar igår och började prata musiker, de var på bröllop förra sommaren där de hade en kille som spelade gitarr och sjöng, så vi ska höra med honom. De hade även ett annat tips. Så vi håller tummarna att det ska lösa sig snart!! Ni andra, jag rekommenderar att ni börjar i tid med att leta musiker!! :)

  • dahlis

    Paulinas + övriga

    Jag är som vanligt alltid uppbokad och så även den 27 april. Så jag tycker att ni ska göra era secret box någon av helgerna i maj. Jag kan göra min senare och då kanske någon annan vill hänga på. paulinas kan du ge mig kontakuppgifterna till fotografen i Malmö, så kan jag kontakta henne själv?

    Trevlig helg till allihop!

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224