• Paulinas

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Hmm, det är alltid svårt att få till datum!

    Den 6:e och 13:e kan magnus brud, caja och jag, men inte dahlis. Känns tråkigt om Dahlis är intresserad att välja ett datum hon inte kan! Veckan efter den 20:e kan inte caja. 29:e april känns som sagt tidigt men verkar vara det enda datumet alla kan, eller?

    Marie, när kan du??

    Min-ah, är du intresserad?

    Någon annan??

  • Paulinas

    Det här med musik har visat sig svårt!

    Min-ah, vi ringde killen du tipsade om, men han kunde inte pingst. Han rekommenderade dock en tjej som skulle vara duktig, men vi vill ju helst ha en kille, men "i värsta fall" har vi ju det tipset att gå på!

    Vi var hemma hos några kompisar igår och började prata musiker, de var på bröllop förra sommaren där de hade en kille som spelade gitarr och sjöng, så vi ska höra med honom. De hade även ett annat tips. Så vi håller tummarna att det ska lösa sig snart!! Ni andra, jag rekommenderar att ni börjar i tid med att leta musiker!! :)

  • Paulinas

    Visst längtar man till våren och solen! Kunna sitta ute och dricka en kopp kaffe och plantera penséer! Skönt att det är på väg!

    Tjejer, jag köpte mina brudskor i helgen. Tror jag iallafall, måste ju prova till klänningen så att det blir bra men blir det inte det är det inte hela världen, ett par fina sommarskor iallafall.

    Jag köpte dem på Din Sko för 280:-, så skönt att kunna köpa något som är "billigt". De har hel tå (spetsig) och är i siden i någon beige-guld nyans. Tror det kan bli fint med lite mörkare skor än klänningen. Kan rekommendera folk att titta lite i skoaffärerna nu, finns en del som skulle kunna passa till bröllop!

    Sen beställde jag ring i lördags. De ska göra upp en modell till på fredag och då ska jag komma och prata med guldsmeden om exakt hur jag vill ha den, känns jättebra. Den blir ungefär lika bred som förlovningsringen och med tre stenar på "tvären" rakt över ringen, enkel och fin. Jimmy tyckte också att den var snygg, kul.

    Ha en fortsatt bra vecka!

  • Paulinas

    Bombhot vid vårt hus? Det lät ju inte bra!! Men skönt att det bara var ett hot och inget hände.

    Ingen fara med fotona, vi blir ju ändå några stycken.

    Kul att höra att du haft en bra helg!

  • Paulinas

    Caja,

    Tidningarna är ingen fara, kan ta de när vi ses! Förlåt, jag hade helt glömt bort vigselordningen, ska ta med den till jobbet imorgon och kopiera!

  • Paulinas

    Magnus brud,

    Vad kul att köpa dekorationer!! så himla mycket att välja på. Lycka till med pysslet, det är jättekul, men så klart lite tidskrävande. Jag tänkte sätta mig lite med festprogrammen etc snart, skönt att inte behöva göra det veckorna innan precis. Ska ha det i samma tema, men inte full så avancerat, så borde gå rätt mycket snabbare.

  • Paulinas

    Min-ah har varit jättesnäll och hjälpt oss med musik, så nu verkar det lösa sig! Far och son som spelar gitarr och sjunger. Det verkar super. Ska bara komma överrens om ersättning också, sen får det anses "bokat"!!

    Så himla glad för att du hjälpt oss Min-ah, tusen tack!

  • Paulinas

    Visst är man trött på vädret, vill ju ha vår! Längtar efter sol och till att fika ute!

    Tjejer, nu får vi inte glömma det här med secret-box. Det verkar "bara" bli jag, magnus brud och caja. Säkert att ingen annan är sugen?? Om inte så tycker jag att vi tre bokar, om någon blir sugen kan man ju alltid ansluta sig i efterhand. Ska vi ta den 13 maj? Från kl 11 och framåt?

  • Paulinas

    Då har jag mailat och bokat 3 stycken 13 maj från kl 11 och framåt. Hoppas att hon kan då!

  • Paulinas

    Svar från fotografen:

    Hej igen Lisa.
    Den 13 maj har jag heldags bröllop! Tyvärr!
    Den 7,27 Maj passar mig.
    Annars alla Lördagar i April månad funkar också.Kom stylade, så bättrar vi på under plåtningen.
    Mvh
    Carro

    Ps För er 3 tar det ca 2 h med plåtningen.

    Ta med de ombyten som ni känner er bekväma i, Smycken/ kläder som ni fått utav er halvor....

    Synd att hon inte kunde den 13:e. Hon skriver att hon kan 7:e, men hon menar nog 6:e (eftersom den 7:e är en sön). Ska vi försöka då istället?

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224