• Paulinas

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Amy1

    Jo, vi är kanske först ut, 3 juni är det dags. Börjar närma sig :)

  • Paulinas

    Caja och josse,

    fick mail fårn fotografen. Foto beräknas komma på torsdag, så vi kan väl försöka ses då. Jag är ledig på kvällen, så för mig går det bra!

  • Paulinas

    Hallå tjejer!

    Har lite bråttom, men angående imorgon. Har bilderna kommit åker jag gärna till hlm. Caja, jag kan köra, om vi åker vid 19 och tar en kvällsfika hos josse (nu bjuder jag in mig själv) så behöver det ju inte bli så sent. Ett alternativ är att ta det i kristianstad, men då får ju josse köra som vanligt. Jimmy är dessutom hemma, så hos mig bli svårt att vara. Om du är hemma själv så är det kanske en möjlighet att ta det hos dig?

  • Paulinas

    Jag körde precis fram och tillbaka mellan jobb och lägenhet för att ta brevet innan jimmy såg det... INGEN POST :( Hoppas att fotona kommer imorgon..

    Hur gör vi då? Caja, du får nog vänta till efter helgen. Josse, du kanske kommer in en runda imorgon em så tar vi en fika på stan så att du får se dina bilder? Eller du kan vänta till efter helgen? Dvs om bilderna nu kommer imorgon..

  • Paulinas

    I början av nästa vecka blir bra! Men jag kan nog inte hålla mig utan kommer att öppna kuvertet (hoppas verkligen att det kommer idag).

    Eruraina , vi kan väl se när det blir nästa vecka, vi skriver här på BT! Och sen börjar det väl bli dags att bestämma tid för ny BT träff!! När kan folk?

  • Paulinas

    Hej tjejer!

    Då var man hippad då! :)

    Jag och jimmy sov länge. När jag ligger kvar i sängen och dricker kaffe så hör jag att någon sjunger på bröllopssången där ute (dam, dam ,dadam), men fattar inte. Tror att det är till jimmy (fast jag vet att hans svensexa är senare). In i lägenheten kommer alla härliga kompisar!

  • Paulinas

    Vi åkte till spa och bubblade i bubbelpool och bastade och åt en jättegod picknick lunch. Vinet började vi med redan hemma i lägenheten :)

    Just det ja, givetvis fick jag en "vacker" cerise klänning som passade i mitt tema och en krona med slöja. Så fin så!

  • Paulinas

    Efter spa åkte vi in till stan och tävlade i fem-kamp på ett ställe. Riktigt roligt! Uppblåsbar "stationer" då man skulle tex ha dragkamp mm.

    Efter tävlingen gjorde vi vid oss och jag fick en "kvällsklänning" i krossad sammet, givesvis cerise!

  • Paulinas

    Middag på kaspers med lite tävling fär jag skulle svara på frågor om jimmy. Sen till harry's bar, där jimmy satt :)

    En perfekt dag. Jag är så glad att man har så fina vänner som ordnar och fixar.

    Tyvärr var ju någon kompis sjuk och någon tror jag hade förhinder. Men det är ju sånt som händer! Det blev iallafall en bra dag med mig och underbara vänner. Kunde inte varit bättre.

  • Paulinas

    Josse,

    Tråkigt att höra att du fick migrän. :( Men du och jag tar en liten tjejkväll och firar lite! Mysigt det också :)

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224