• Amy1

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    min-ah

    Tråkigt att inte ditt blsr vill vända, men vet du vad som slog mig? Det pratas väldigt mycket om mat och motion och det ÄR jätteviktigt, MEN det är också viktigt att dra ner på stressen! Det har också stor betydelse.

    Ta hand om dig!
    Amy

  • Amy1

    Hej på er!
    Ja, som vanligt kunde jag inte komma till er träff Tiden räcker aldrig till. I morgon fyller Oliver 3 år så idag har vi varit och handlat present och beställt tårta till honom. Fick så dåligt samvete, vi har alltid satt in grattisannons i tidningen när barnen fyllt år, men jag GLÖMDE det denna gången Känner att mitt pluggande tar över allt annat och jag har ständigt dåligt samvete för något. Nog med gnäll nu!

    Var inne på Domus för att kolla om de hade några fina underkläder till den stora dagen. Ska ju prova min klänning på onsdag och då ska jag ju helst ha det med. Hittade EN bh med avtagbara axelband, men när jag skulle prova den säger plötsligt min käre son att han måste "tissa" . Så det blev till att åka hem med oförättat ärende (Oliver har inte riktigt köpt idén med att gå på "vanlig" toa än så.. )

  • Amy1

    Hej!!
    Äntligen fungerar min dator igen! Har haft strul med den, men nu verkar den ok igen.

    Idag har jag varit på MB´s och tagit mått på klänningen! Jag älskar min klänning, den blir finare för varje gång jga ser den Tog några foto idag, men lyckades bara lägga in ett av dem, så om någon vill se så är det foto nr 4 på min lilla sida. Kan man passa på och be om smakråd huruvida jag ska ha axelband eller ej? Jag har det på det nya kortet, men inte på kortet före det. Så vill ni se och säga vad ni tycker?

    Secret box låter läckert, men jag känner att jag behöver varje krona som blir över till själva bröllopet.

    groups.msn.com/amysbrollop/brllop.msnw

  • Amy1

    Grisaknorr
    Skulle bli förvånad om de INTE har det! Ska du titta på klänning?

  • Amy1

    Grisaknorr
    Ja men då har ni i varje fall gott om tid att planera och det är bra, om inte annat för plånboken! För usch vad det springer iväg tusenlappar!

  • Amy1

    Idag har vi varit på Ateljé MB, min tärna och jag. Hennes Nixaklänning var ju lite felsydd i fodret när hon provade den sist och nu hade de sprätt upp den för att försöka sy ihop den rätt. Så det blir ytterligare besök dit! Om 2 v ska sambon dit och prova kläder och veckan efter det ska vi dit med barnen. Och efter det ska jag dit och hämta min klänning som ska vara färdigupplagd den 7 april

    Mejlade hotel C4 och fick prisuppgift och lite alt att välja på gällande bröllopsnatten och tycker det verkar helt ok!

  • Amy1

    1 Amy, Ann
    2 29 juli i N Åsums kyrka
    3 Tomas
    4 Vi är båda 30.

    Paulinas
    Blev nyfiken, vem är er kock?

  • Amy1

    Paulinas
    Nej det vet jag ju inte vem är, men blev bara så nyfiken eftersom vi själva ska börja leta kock nu

  • Amy1

    Hej på er!
    Det var ett tag sedan jag var här inne, har haft tentavecka nu så då har man inte hunnit mycket annat.

    Men idag har min blivande varit på MB och provat ut kläder! Åh, vad fantastiskt stilig han var! Kan tänka mig honom i de kläderna, solbränd och vrålsnygg - min man Nästa vecka ska vi dit och prova kläder på våra små troll, men det ska inte vara så svårt. Oliver får ha likadana kläder som T och Lova får ha en liten prinsessklänning, som sin mamma Åh, jag känner mig så nöjd med kläderna - det kommer bli helt perfekt med allt! Färgerna stämmer överens både med kläderna och färgtemat till festen.

    Har en fråga, eller två! Brudbukett? Kan ni tipsa om någon billig blomsteraffär? Vad kostar en brudbukett egentligen?

    Bröllopstårta? Pris och tips?

  • Amy1

    Tack Gumsigos!

    Har ni inte sett det, så vill jag tipsa om att Solhaga har bröllopstema i helgen! Var där idag och blev glatt överraskad! En bukett i min smak, med rosor lite grönt och pärlor gick på under 400 kr!

  • Amy1

    Gumsigos
    Ingen stor bukett, men heller ingen fjuttig. Helt lagom stor enligt mig! Åk dit och kolla!

  • Amy1

    Förresten var vi igår och tittade på ringen Björn Nilsson hade gjort, och vi blev sååå nöjda! Så nu är vigselringen avklarad Det blev en ganska bred ring i gult guld med en smal rand briljanter i mitten (som inte täcker hela ringytan) och priset blir 5600. Så ska jag ju smälta ner min förlovningsring och göra en likadan, helt slät ring så det matchar vigselringen. Kändes konstigt när jag provade, ringarna täcker ju halva biten upp till knogen men man vänjer sig väl. Och snyggt blev det

  • Amy1

    Hej, tittar in med en liten fråga!

    Vart ska ni ha bröllopsövernattningen? Vi var lite inne på hotel C4 , men det känns inte helt rätt. Mejlade Bäckaskog slott men de har inte svarat än, någon som vet något om Bäckaskog?

  • Amy1

    Paulinas

    Ja, jag är inte så flitig med att skriva här men läser här ofta. Planeringen flyter på bra och det vi inte har bokat än, är just bröllopsövernattningen. Tänkte börja med festprogram och bordsplacering snart, de flesta har tackat ja trots att OSA inte går ut förrän 11 juni. När var det nu ni skulle gifta er, vet att vi dragit det flera gånger men jag är lite glömsk. Är det inte så att ni är först ut?
    Förresten, tack för att du delade med dig av dina alkoholinköp det ÄR svårt att beräkna!
    Kram Amy

  • Amy1

    Jag längtar också, fast det känns nästan overkligt att om mindre än 3 månader är vi gifta Så som man längtat och planerat sedan augusti Förresten är bröllopsövernattning på Bäckaskog bokad nu

  • Amy1

    Jag har hört många som rekommenderat Konditori Fantasi, både pris- och smakmässigt. Själv är jag rejält förtjust i Cafe Sandhems tårtor

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224