• dahlis

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Hej tjejer!

    Kul att träffa er alla! Fick en hel del idéer, så nu är det bara spinna vidare på dessa

  • dahlis

    Paulinas

    Jag skulle nog gärna vilja hänga med till fotografen för secret box, men jag kan ingen av helgerna som är föreslagna, är i Schweiz då.

    känner mig väldigt novis när det gäller secret box, hur secret är den?

  • dahlis

    Paulinas + övriga

    Jag är som vanligt alltid uppbokad och så även den 27 april. Så jag tycker att ni ska göra era secret box någon av helgerna i maj. Jag kan göra min senare och då kanske någon annan vill hänga på. paulinas kan du ge mig kontakuppgifterna till fotografen i Malmö, så kan jag kontakta henne själv?

    Trevlig helg till allihop!

  • dahlis

    Hej allihop!

    Är gräsänka fram till måndag :( och tänkte kolla om nån kände för och göra något fredag kväll; gå på bio, ta en fika el ett glas vin ngnstans? Jag måste till Växjö och jobba både lör och sön, så något jätteparty är det inte tal om för min del.

  • dahlis

    Gumsigos

    Folk pratar så mycket och jag håller med dig om att det är fruktansvärt dåligt att man inte våga stå för det man säger. Stå på dig!!

  • dahlis

    Vi har bokat band till själva festen! Känns underbart att ha det avklarat. Nu är det bara allt annat som ska fixas :)

  • dahlis

    Jag tycker bilderna är väldigt vackra och konstnärliga (tänker mest på de översta). Men jag håller med, det är avklätt och jag vet inte heller om jag vill ta sådana. Det var mest att det var någon som faktiskt la ut sin portfölj av secret box-bilder. Har inte hittat någon annan som har gjort det, men det kanske finns någon av er som har en bra länk som jag har missat??

    Trevlig helg till alla! :)

  • dahlis

    Magnus brud

    tack för tipset, ska kolla upp.

    Har precis avslutat målningen av entén, så jag vet precis vad du menar... Är ert hus i stort behov av renovering? Hur går det med köket, har ni fått det ännu? Om två veckor ska vi installera vårt kök, fick det förra veckan, så nu är hela huset fullt med ouppackade köksgrejer

    Vi tittade också på hus i Tormestorp, men det skulle bli för långt till stationen kom vi fram till.

    Förresten har du eller din sambo ett tips på en elektriker??

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224