Inlägg från: Magnus brud |Visa alla inlägg
  • Magnus brud

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Ledsen ledsen att jag inte hörde av mig. Det var meningen att jag skulle komma igår på träffen, men som det ofta händer, fick jag i sista minuten rycka in och hjälpa min syster med hennes barn. Förvisso väldigt roligt det också. Man uppskattar sina systerbarn otroligt mycket nu när man inte har några egna.

    Hoppas att ni hade det trevligt. Ser fram emot nästa träff.

    Har äntligen varit i kontakt med "festlokalen" till bröllopet. Det har varit jätte svårt att komma i kontakt med hon som håller i maten. Har hållt på i flera månader, men nu äntligen fick vi träffa henne. Eller rättare sagt jag fick träffa henne. Magnus skulle dra ny el i köket. Har lite brådis innan köket levereras.
    Men träffen kändes bra. Det verkar som om hon förstod vad jag menade. Vi vill ha lite billigare rätter. Det är svårt att säga det på ett fint sätt när de presenterar fina uppsättningar av oxfilé mm. Men det blev jätte bra i slutet. Vi ska träffas i maj igen för att bestämma helt och hållet.

    Det som var bra var att hon erbjöd flera olika sorters material till dukningen. Vi trodde att vi skulle stå för det själva, men hon hade jätte många olika ljusstakar, vasar, dekorationer mm. visst, vi vill ju kompletera. Men lite pengar sparar man ju in på det.

    Ha det så bra!!!!!!

  • Magnus brud

    Är det någon som ska göra en secret box. Är lite sugen faktiskt. Vet ni någon fotograf här i närheten? Vi gjorde en till min syster på hennes möhippa. Hennes kompis tog bilderna. Hon är bara en hobbifotograf, men de blev jätte bra. Vi tog flest svartvita kort, de blev mycket bättre än de i färg.

  • Magnus brud

    Paulinas

    Är ni sugna på att träffas någon kväll? Skulle vara trevligt. Kan behövas lite paus i renoveringen och sätte igång bröllopsplanerna lite. Vi bjuder gärna in er till oss, men då blir det ju pizza på golvet. Kan ju bli trevligt!!! Känns som om det blir ett tag innan köket är färdigt.

    Har föresten för mig att du tidigare pratat om en secret box. Ska du göra en?

  • Magnus brud

    Paulinas!

    Låter jätte bra. Det verkar som om du har prutat till dig lite extra. Jätte bra. Det fotografer jag har pratat med har tagit 2000-3000 kr för en box. Detta låter jätte bra. Jag förstår att ni vill ta så snart som möjligt, jag väntar gärna så länge det går. Magen behöver försvinna lite!! Men säg när ni vill.

  • Magnus brud

    Låter bra med både den 6 & den 13 maj. Kan båda datumen.

    Har sett några bilder i en tidningen om en secretbox, någon där hade underkjolen på sig. Det var faktiskt ganska fint. Är det någon som ska underkjol till sin klänning och kanske redan har köpt en. Jag ska ha, men hyra så någon kjol har jag ju inte förrän i september. Om någon har så skulle det vara jätte snällt om jag fick låna den.

  • Magnus brud

    Caja

    Jätte snällt! Har du fått kjolen till helgen vi ska fotograferas blir jag jätte glad om jag får låna den

  • Magnus brud

    Ser verkligen fram emot att göra secret box. Roligt att det verkar bli av. Synd att Dahlis inte verkar kunna följa med. Men det kan vara svårt att hitta ett datum som alla kan. Kan jag dock den 29 april också. Men helst i maj.

    Nu ska jag åka hem från jobbet och ta en runda på stan. Känns skönt.

    Ska beställa kort och kuvert i helgen. Hittade en företag som hete creativ company, väldigt billiga och fina kort. Visst man får ju dekorera själv, man kvaliteten kändes bra.

    Hörde precis att våren ska komma nästa helg. Längtar. Lite trött på snön.

  • Magnus brud

    Paulinas
    Den trettonde maj blir jätte bra.

    Undrar bara om du fått mitt sms. Tänkte om ni är sugna på att träffas i helgen. Du kan väl ringa

  • Magnus brud

    Paulinas
    Den 6 maj går bra för mig, även den 7 maj går bra. Kan ju vara att hon arbetar extra på en söndag. Vilket fall som helst går båda dagarna bra.

  • Magnus brud

    Paulinas

    Tack för att du har fixat och donat. Jätte snällt. Men jag är ju inte förvånad

    Den 6 maj blir jätte bra. Vi kan ju kanske hinna med några affärer också.

    Ska bli roligt.

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224