• bebop

    Vänner Lund

    Problemet med tålösa strumpor är att de inte hjälper till att undvika skav... Om du klickar på "buy now" så kan du se hur de fungerar.

  • bebop

    Izunia
    haha, detta är ett ord som Andi nog gillar.
    De tålösa strumporna har toe thongs

  • bebop

    Jag håller med. Man kan ju ha strumpor tills skorna är ingångna och sen köra utan.
    Just nu är jag även lite orolig för solrandiga fötter - för att inte tala om snygga vita ränder efter linnet! Går det att dölja med brun-utan-sol?! Jag har insett att det finns ingen möjlighet att undvika dessa.

  • bebop

    ojojoj, vem trodde att det skulle vara så här mycket att tänka på när det bestämdes datum. Borde kanske gifta sig på vintern istället. Det verkar enklare. Då VET man i alla fall att det är urkasst väder och att man är likblek.
    Nu måste jag i säng, God natt!

  • bebop

    chai

    Var har du köpt dina stumpor? Verkar helt klart vara ett bar alternativ om nu skorna skulle skava.
    Jag har hört att man ska gå in läderskor med blöta nylonstrumpor för attde ska forma sig bra. Kankse något att satsa på


    pov

    Jag är också nyfiken på min klänning Var hos Millans och kollade in modellen igen och snackade lite med tanterna. Längtar till juni när klänningen kommer...

    Gud, 6 veckor!
    Har ni inte fixat allt med prästen och sånt?

    Vi har några musikaliska tonåringar till syskonbarn som ska spela gitarr och tvåärflöjt och sjunga i kyrkan. Det blir Ted Gärestads "för kärlekens skull", Åsa Jinders "av längtan till dig" och John Denvers "Six Ribbons". Psalmerna har vi inte kollat än, men vi ska träffa prästen nästa vecka och hon lovade att ha med sig lite förslag. Min syrra föreslog att vi ska byta ut en psalm mot "Det vackraste", eftersom församlingen kan den ändå.

  • bebop

    Oj, vad mycket stavfel. Passar på att be om ursäkt innan jag blir tillrättavisad


    Väldigt intressant diskussion rörande thongs. Kanske ska fixa en ny tråd? Vet ni att om man slår upp thong i Norstedts ordlista så står det att det betyder läderrem alt. piska. Hur intressant som helst, eller?

  • bebop

    Izunia
    Vi funderade med på "your song". Den är ju sååå fin

    Det är lite trist att inte få se er "på riktigt" med klänningar, smink, tiaror, skor och allt... Sen när vi alla är fruar får vi väl ha en reunion iklädda våra klänningar!

    Nej, nu sk jag gå in på www.brollopsmusik.nu/brollopsmusik_index.htm och lyssna lite. Behöver inspiration till in- och utgång.

  • bebop

    chai

    Tack för tipset. Jag har en 16-årig systerson som ska till London i maj, men jag antar att det kanske inte är rätt man att använda som kurir Jag ska leta på nätet och kolla svenska kedjor, typ HM.

    Izunia och Jupiter

    Jag ska gifta mig i Hammarlunda kyrka. Den är supermini och vi är "bara" 30 stycken. Så det blir nog svårt att SMYGA in... Kommer ni blir jag ännu mer nervös än jag redan är. Izunia, jag fattar inte hur du håller nerverna i styr med ett så stort bröllop.

    Tänk att vi har klarat av att hålla konversationen igång med TVÅ svensklärare i gänget, utan att tillrättavisa varandra en enda gång. Helt ofattbart Tur att vi får lite hjälp på traven.

  • bebop

    chai

    Jag får nog ta tag i Sköna dagar. Det bästa är väl att gå dit och prata med henne. Jag vet att det ingår en provsminkning, men om man inte gillar det alls kan man ju inte bara säga tack och hej, eller?
    Kolla upp om din sminkös har provsminking som ingår i priset. Det kan ju vara skönt att veta hur man kommer att se ut...

Svar på tråden Vänner Lund