• Jupiter2

    Vänner Lund

    Jaså... Då var det dags för en ny tråd igen. Hoppas alla hittar hit!

  • Svar på tråden Vänner Lund
  • pov

    Ska hämta min förlovningsring o min blivandes ring i morrn. Ska bli spännande... Har sett sambons ring o den är grym!! Vigselringen tar nån vecka till, så Izunia du får ge dig till tåls ;)

  • pov

    Glömde berätta att jag gjorde provsminkningen i dag, blev kanon. Glömde kameran...va lite surt...:(

    hmm..känns som jag har en monolog här inne....:D

  • Izunia

    vad kul att du är nöjd!!! :)

    Vad synd att du glömde kameran..Hur sminkade hon dig?? Vi pratade ju om nat rött...:?

    Säg till direkt när du far din ring!! Jag har hittat min..färdig...Nu ska vi se om jag far den...Är nämligen pa auktion.

  • Jupiter2

    Jag blir tokig!! Har nu varit uppe på stan för att leta frisör.
    För det första säger Skult nu ett tredje pris till mig. När jag påpekar att jag hört att andra fått ett annat pris säger hon: vad konstigt, för vi har ett fast pris här.
    Sen gick jag till den som ligger vid Mediterranean restaurang. Jag frågade: gör ni bruduppsättningar? Hon svarar: Nja, det beror på. När är det? När jag svarar att det är 29 juli säger hon: Nej, då gör vi inte uppsättningar, det är mitt i semestertiderna, förstår du, så det kan vi inte ordna. Vi vet inte än vilka som jobbar då. Så här tidigt kan vi inte boka.
    Allt detta säger hon med en snorkig nedlåtande röst. Jag blir helt paff och går. När jag kommer ut kommer jag på att jag borde sagt ifrån. Jag sa faktiskt inte att jag skulle boka nu, utan undrade bara om det finns möjligthet att göra en uppsättning där.
    Väldigt många var snorkiga och otrelviga. Jag fattar itne att de har råd med det, så många frisörer som finns i Lund. De borde ju värna om kunderna!
    Ja, ja, nog om det, nu fick jag skriva av mig lite. Är så frustrerad!

  • bebop

    hallo girls!

    pov
    Jag menade inte att göra dig nervös... Bara lite
    Var sminkade du dig? Jag vill så gärna gå till MUS typ nu och sminka mig - men med tanke på att mitt bröllop är i juli får jag ge mig till tålls tills vårsolen gett mig lite färg. Jag funderar på att ha en guldbronsig ton. Vad tror ni om det?

  • bebop

    Jag fattar inte varför mina inlägg alltid innehåller stavfel?! Lite pinsamt med tanke på mitt yrke...

    Jupiter
    Jag puffar lite för Malin på Headline. Hon är varken snorkig eller otrevlig...

  • pov

    Har hämtat förlovningsringarna och de blev jättebra!!! Tror min andra ring är klar redan på måndag. Kan knappt bärga mig... Ska snart åka hem o nanna kudden....trött!! Har inte vari kul att jobba i natt med tanke på att det varit typ 10 minus o skåneblåst! Hoppas ni haft en mysig helg. *kram*

  • pov

    Är förresten en tjej som bor på Tullg. i Lund som ska sminka mig. Vet att jag länkat till denna hemsida typ 100 ggr men i alla fall :D

    www.ecosunflower.com

Svar på tråden Vänner Lund