• pov

    Vänner Lund

    Har haft slutprovning av min klänning idag + köpt/hämtat plastronger & näsdukar till pojkarna. Fest och vigselprogram är klara, ska bara skrivas ut. (Är en kompis till mig som gjort dem, blev kanon!! Är så tacksam, hon har lagt ner ett grymt jobb.) Har dubbelkollat med bussbolaget som ska köra gästerna och allt var OK. Känns verkligen att det börjar dra ihop sig. Allt känns klart och jag känner mig cool :D!!

  • pov

    Izunia

    Efter jag varit hos dig igår åkte jag till en väninna i Eslöv. Hon visade mig inbjudningskortet till ett bröllop hon ska på veckan efter vårt. Gissa vem som ska stå för underhållningen på d bröllopet....Andi Joseph!! Världen är ganska liten ändå.....:)

  • pov

    Bebop

    Vad tyckte du om snubben på frackkomp.? Jag tycker han är ett a**hole. Så jäkla nonchig och otrevlig. Grejerna vi köpte kom dock snabbt och var jättefina.

  • pov

    Izunia

    Ja det är Jimmy o Sahras bröllop. Stod i inbjudan att han skulle underhålla. Känner du dom???
    Verkar som just den delen på skatteverket jobbar med raketfart. Det är klart, är ju inga pengar som ska betalas ut....

    Bebop

    Tycker själv jag har koll :D
    Får väl se hur länge ;)
    Snart bara två veckor kvar!!!!

  • pov

    Har kommit på att min hippa kommer bli dagen innan bröllopet!!! Är jätte ledsen för detta, känns som jag har annat att tänka på den dan....:( Vill inte skriva mer här. Behöver fika....

  • pov

    Är det nån som kan typ söndag kl 12???? Snääälla....

  • pov

    Är i princip helt säker på hippan. Spa i all ära, men man blir faktiskt ganska mosig efter en sån grej. Ansiktsbehandling kommer inte på fråga och jag vill inte massera upp en förkylning. Skulle vara en pedikyr i så fall.... Känner mig så otacksam....:(

  • pov

    jespers darling

    Trist med värmeslag. Hoppas du känner dig lite piggare i alla fall :)

    Verkar som det blir svårt med fika. Kommer nog inte hinna träffa er innan jag blir fru. Ska nog till Egypten på minismekmånad.

Svar på tråden Vänner Lund