• Tittij
    Äldre 16 Feb 11:39
    27870 visningar
    33 svar
    33
    27870

    Någon som kan komma med råd, efter en skilsmässa och bodelning....

    Jag bara undrar hur du menar; Tycker du att du ska vara med och dela på en fastighet som tillhöt hans familj?? Varför?
    Om det är en present och en fastighet som gått i familjen tycker jag itne att du har nåt med den att göra. Släpp dina hämdbegär och var inte så girig!!

    Om jag har fel, att du fick mindre än vad du skulle ha vid bodelningen, att du hade störe tillgångar än honom sen innan och fick dela dem så håller jag på dig att gå vidare. Inte annars..

  • Tittij
    Äldre 16 Feb 11:55
    #0

    KLart att rätt ska vara rätt, oftast. Däremot så tycker jag det handlar lite om sunt förnuft.. Och har lagen alltid rätt? Varför skrivs den om ofta isåfall?
    Nä, jag tykcer inte man ska kräva andra personers tillgångar...

  • Tittij
    Äldre 16 Feb 16:11
    #0

    Håller med dig helt! Skriv papper på allt. Anledningen till att jag reagerar på att "ta nåns pesonliga egendom" är att jag själv blev blåst.

    Jag köpte en bostadsrätt och anlitade advokat för att skriva samboavtal. Min dåvarande var bortrest udner flytten och pappret hamnade i nån låda. Han sa själv efter en månad att vi måste leta fram pappret så han får skriva på ifall nåt händer, för vi var båda överens om att det var min lgh då jag köpte den och min familj betalade kontantinsatsen (vilken de fått tillbaka nu, är inte så bortskämd;))

    Well, vi hann göra slut och han stämde mig och krävde hälften :) Lita aldrig på nån!

  • Tittij
    Äldre 17 Feb 13:41
    #0

    Roslagsbrud:
    Nä, han fick inte hälften. Vi gjorde upp en annan deal så jag kom lite billigare undan. Dick hatar jag honom än idag för det...

    Tingelingplingan:
    Om du läser tråden igen så ser du att ingen skriver att man inte får vara här, skriva deprimenrande inlägg osv. TS undrade bara varför man väljer att göra det här, på en bröllopssida...

Svar på tråden Någon som kan komma med råd, efter en skilsmässa och bodelning....