• MrsCanavan

    Unga brudar?

    Undrar vilka åldrar alla är i, och om det finns någon som mig? Jag är 22år. Skulle vara kul att prata med någon annan ung brud!

  • Svar på tråden Unga brudar?
  • lightfish

    Sanasol:
    Vad jobbar mannen med?
    Du är som min kille, han sitter oxå uppe när jag jobbar sent. Han säger att det är för att han ska veta att jag kommer hem säkert och jag tycker det är ursött.

    Vi kommer att gifta oss i Sthlm, har lite alternativ på G men inte bokat. Idag sa dock killen att vi kanske kunde försöka prel.boka kyrkan som jag vill ha. Av förklarliga skäl så får du veta vilken när det är klart :)
    Som det ser ut nu är det ungefär 60 gäster som vi vill ska vara med men det kan ju ändras under planeringens gång. Festen och så, tja...inte kommit så långt ännu. Själv då?

  • Sanasol

    lightfish

    Vad sött! Min karl jobbar med taxi just nu, han ska börja plugga ekonom när jag är färdig... är klar till jul! :D

    Härligt! Vi har också bokat vår kyrka redan, kändes viktigt att få rätt dag och tid för vigseln. Och när vi ändå var i farten bokade vi lokal och fotograf preliminärt. Känns underbart!

  • lightfish

    Ah....
    Jag vill oxå ju ha prel. bokat.

    Taxi, känner igen det där. Min extra bror gjorde det när han pluggade för att få in extra pengar för att plugga i London.
    Jag läser just nu heltid på komvux och det är inte alltför skoj. Ska dock bara göra det ett halvår och sen jobba ett halvår innan jag ska försöka söka in som sjuksköterska(som det ser ut nu iaf)Vad är det som du pluggar?

  • Sanasol

    lightfish

    Jag pluggar till lärare, för de tidigare åren alltså år 1-6. Känns roligt, och väldigt utmanande, men skrämmande när man tänker på hur många man ska lära läsa, skriva och räkna :D

    Vi kommer flytta så fort jag är färdig till hus så vi söker nu. Känns otroligt spännande!

  • lightfish

    Ah, låter kul :)
    Tror du kommer bli en bra lärarinna.
    Tänk vilken glädje när ungarna kan läsa och skriva flytande!

    Var det Östersund ni skulle flytta till? *försöker minnas från en annan tråd*

  • liten_kolibri

    Hej!
    Jag kommer vara 21 när jag gifter mej! Vi förlovade oss efter 1 år och 8 månader och kommer gifta oss när vi varit förlovade i ca 8 månader!

  • Chilianna

    Hej igen tjejer. Jag pluggar oxå till lärare. Det är en utmaning. Sjuksköterska låter jättekul det med! Va ska du jobba med först, Lightfish?

  • lightfish

    liten_kolibri: Välkommen.
    Jag tillhör en av de äldre här men tja, tjejorna är snälla och låter mig hänga med ;)

  • lightfish

    Chilianna:
    E du oxå nattuggla?

    Jag har ett heltidsjobb i tunnelbanan som spärrvakt, det är en upplevelse *hrmm*
    Men det är bra pengar och det kan behövas inför bröllopsplaner. :)

  • Chilianna

    Haha ja jag förstår att det är en upplevelse, lite som nattskiften på McDonalds brukade vara på helgerna. Inte trodde man att man var så hot i den sexiga outfitten

    Är som du märker absolut nattuggal- började tro jag var ensam på forumet och skämdes nästan för att skriva inlägg nu
    Håller på att lyssna på skivan jag mixat ihop med keltisk musik att spela i kyrkan halvtimmen innan vigseln. Tänkte det kunde vara stämningsfullt. Eller vad tror du?!

Svar på tråden Unga brudar?