• Mi@

    Vänner Skellefteå

    Victory: Letar du efter bra klänningar och bor i Piteå ska du absolut gå in på Cinderellas! De har superfina klänningar och jag tycker dessutom att de var supertrevliga! De levererar även till Desirée Nilsson i Skellefteå så där finns också mycket fint! Men bor du i Piteå så har du verkligen en bra affär nära. Har kikat runt i både Umeå, Skellefteå och Piteå och Cinderella var nog den som utan tvekan hade mest och bäst! Läste i tidningen att de hade värsta rean i kväll och framåt! 20% på allt... Jag köpte min klänning där på rea i höstas och är mycket nöjd! Brudnäbbarnas klänningar köper vi från Desirée men de har tidigare varit i butiken i Piteå.

    MrsNordqvist: Bor en bit utanför Skellefteå och skulle gärna skaffa nya vänner! Men just nu är det bara så himla fullt upp, suck! Läser till lärare och pendlar till Umeå nästan varje dag. Sitter just nu med tre hemtentor som ska vara klara till på fredag... sedan ska jag gå en extrakurs i historia denna månad och så är det ju bröllopet i sommar... Men, då allt lugnat ner sig kunde det vara trevligt att träffas nån gång och prata bröllop och annat!

  • Mi@

    MrsNordqvist: Jag läser till historie- och svensklärare på gymnasienivå. Har läst färdigt 60 underbara poäng historia och håller nu på att traggla mig igenom svenskans c-kurs. Det har varit en del strul med oproffessionella lärare som visat oss studenter dålig respekt så det har tagit en massa energi och tid att tjafsa med dem... synd att sådana ska få ha det stora ansvaret att utbilda lärare, men som tur är finns det flera bra lärare på svensklärarutbildningen också... antar att man är bortskämd med superbra lärare på historian i Umeå (rekommenderar att gå historia där! ). Hur som helst, sånt tjafs gör inte studierna lättare... Hör gärna av mig då allt förhoppningsvis lättar lite grann framöver!

    Victory: Va kul! Var rätt sugen på att gå på den mässan men hade som sagt inte tid pga alla hemtentor. Roligt att du bor i Piteå, tycker att det är en superfin och helmysig stad. Har släkt däruppe (Roknäs, Durrudden) och ska faktiskt på bröllop där den 29 april i Strömfors. En kusin gifter sig.

Svar på tråden Vänner Skellefteå