• Victor­y
    Äldre 12 Feb 15:26
    15843 visningar
    64 svar
    64
    15843

    Vänner Skellefteå

    MsNordqvist:

    Jag bor i Piteå! Var jobbar du om du måste pendla hit för att få jobb?!

    Ska du gifta dig? Vi gifter oss 3 juni och just nu är det största problemet att hitta en klänning. Vet du om det finns bra med klänningar på bröllopsbutiken i Ske-å?

  • Victor­y
    Äldre 12 Feb 17:49
    #0

    Plugg, aha, då förstår jag!

    2008! Ja, då är du ju ute i god tid! Men det är bra, jag önskar att jag hade börjat leta klänning på allvar lite tidigare. Nu börjar det bli tajt med tid och paniken börjar växa när man inte hittar nåt! Jag kanske måste göra en tur till Skelet ändå.

    (Vi gifter oss i Piteå stadskyrka).

  • Victor­y
    Äldre 12 Feb 18:13
    #0

    Ja, håller helt med dig! jag tycker också om att planera och vill vara klar i god tid, för jag hatar att stressa. Jag har nog hängt här på BT ett år åtminstone och samlat idéer och planerat. Men när det kom till att börja GÖRA saker så var det lite segt i början. Jag har också en enorm beslutsångest så en del beslut har dragit ut på tiden av den anldningen.

    Nu är det ju visserligen 3,5 månader kvar och det mesta är klart eller på gång, men jag märker också att allt tar längre tid än man har tänkt! Jag pendlar mellan att jag vill att det ska vara dags imorgon till att jag vill att det ska vara lääänge kvar att planera!

    Det blir väl inget jättestort bröllop, vi planerar att bjuda ca 60 personer.

  • Victor­y
    Äldre 15 Feb 21:06
    #0

    Mi@:
    Ja, jag har varit in på Cinderella några gånger, bor bara 200 meter ifrån Jag kommer faktiskt precis därifrån, de har haft visning av klänningar och varor/tjänster från olika företag. Det var riktigt roligt!!

    Jag hade tänkt åka till Skellefteå och kika men om du säger att Cinderella har mest behöver jag nog inte göra det. Dessutom har jag nu beställt två klänningar så jag har nog inte råd att titta på fler...

  • Victor­y
    Äldre 16 Feb 19:45
    #0

    Mi@:
    Kul att du ska på bröllop i Piteå!! ja, jag trivs väl rätt bra här i Piteå. Inte trodde jag att jag skulle bo här förevigt men nu tycks det bli så för vi letar hus!!

Svar på tråden Vänner Skellefteå