• Lill Fia

    Ny träff!

    Ja, det var jättetrevligt, även om det för min del inte var så planerat ;o). Ja, undrar vad de stackats tjejerna på Athena eg. tänkte när jag attackerade dem mitt i maten....

    Em, du kan nog maila lite bättre vägbeskirvning sen. Typ iallafall vad det står på dörren och vilken våning? Missade nog det...

    Ha en kul dag....det är ju FREEEEDAG!

  • Lill Fia

    Hej tjejer!
    Ville bara önska er en mysig Alla Hjärtans Dag! Ikväll blir det mys och ut och äta......och säkert ett glas vin oxo ;o).

    Ser fram emot nästa träff och det blir till att fira namnsdagsbarn i massor. Jag heter oxo Maria ;o)
    Hjärtliga Hälsningar från mig

  • Lill Fia

    Hallåjsan!
    "M"-tack för infon. Du får berätta mer den 28:e om Änglamat. Kanske kan anlita alla här för min stora ångest - dukning och dekoration!? ;o).

    Jo, Jönköping var en höjdare. Party på hög nivå och vi sjöng (vrålade) så vi var helt hesa dagen efter ;o). Tur att hon inte hade några grannar ;o)

    Ja, blir kul att ses den 28:e. Ska kolla lite kläder till mannen i helgen tror jag och ev. bestämma vilka stenar som ska sättas i ringen.....ingen rast ingen ro ;o)

    Ha en kul helg ifall vi inte hörs innan

  • Lill Fia

    Hej hej!
    Jo, bara bra här. Lite lugnare på jobbet så det är skönt! Var hos frissan igår och spånade idéer. Blev helt uppstirrad över allt som är kvar att göra.....snart bara 3 månader kvar ju! Men det löser sig nog....bara båda säger JA och det finns tillräckligt med vin så blir det nog bra ;o)

  • Lill Fia

    Hej hej!

    Jessli-Gifter mig den 3 juni så det blir lite efter dig då?! Fixade iallafall kläder till sambon igår så en sak till att stryka på listan. Nu ska jag ringa kyrkan....pust!

    Ses imorgon

  • Lill Fia

    Hej hej!
    Pysselfantasten här ;o).
    Ville bara passa på att tacka Em för det fantastiskt goda maten igår. Tack tack!

    Själv snurrade det av bröllopsbestyr i huvudet när jag gick och la mig.....

    Ha det bäst tills vi ses igen!

Svar på tråden Ny träff!