Inlägg från: augustibröllop-06 |Visa alla inlägg
  • augustibröllop-06

    Ny träff!

    Hej svej!

    Först vill jag tacka alla för en supertrevlig träff på Zorbas! Känns som ett härligt gäng tjejer att umgås med!

    Nästa träff blir torsdag den 2/3 kl.18 hemma hos mej. Maria, Fia och Lina vet ju redan om det och hur ni hittar hit (eftersom ni va på Zorbas!) och jag utgår ifrån att ni kommer!? . Ni andra får skriva här så kan jag ju maila en "vägbeskrivning" och förklaring till hur ni hittar (ligger mitt inne i stan).

    Jessli- Hoppas att tentan går bra i morr´n och att du kan komma den 2/3 trots tenta dagen efter!

    Ninn- Hoppas du kan den 2/3 nu då, men det kan du säkert eftersom du skrev det!? Det är ett gott gäng tjejer, så du har något att se fram emot!

    Sandra- Hur går det för dej? Trodde du skulle varit med i kväll, synd att du inte kunde det! Kan du den 2/3?

    Tjolahopp så länge!
    //Em

  • Svar på tråden Ny träff!
  • augustibröllop-06

    Lill Fia- Självklart, ska bli! Jag mailar det när jag fått din adress av M sen....
    Japp, det var jättekul att du kom och var så spontan...härligt!! Umm, jag kan se tjejerna på Athena framför mig...det måste sett väldans kul ut!! Hoppas du får en bra helg i Jpg nu!

    Ha en bra helg allihop!

    Kram//Em

  • augustibröllop-06

    Hej på er tjejer!

    Japp, jag mailade de som var med i torsdags och frågade om vi kunde byta dag och flytta träffen till den 28/2 i stället för 2/3 och nu vet jag att alla kunde det, så då gör vi det! Allt för dig Jessli (hoppas du kan då bara!?)!

    Träff här hos mig tisdag den 28/2 kl.18 alltså!! Nu hoppas jag alla kan komma!? Snärtan, Lill Fia och 2/9 2006- er vet jag ju redan att ni kan! Håller tummarna för Jessli, Ninn och Sandra aug-06 också!

    Skriv ett inlägg här el. maila mig (de flesta borde ha adressen nu...) så jag vet vilka som kommer, blir lättare att planera maten då (OBS! Skriv om du är alergisk mot något också. P.s. Snärtan- jag kommer ihåg!D.s.)! Är det fler tjejer, som inte varit med vid tidigare träffar, som vill haka på så är det "nemas problemas"!

    M- Vill du baka en kaka och ta med dig så får du gärna göra det annars kan jag baka en kladdkaka eller nåt (som namnsdagspresent! ....) liknande till kvällen!

    Hoppas ni alla haft en bra helg!
    Kram//Em

  • augustibröllop-06

    Hoppas ni alla haft en mysig alla hjärtans dag!

    Har varit på massage & kurbad och varit ute och ätit på "Gröna stugan" (kan avslöja att Snärtan också var där! ...) och bara haft det allmänt trevligt... började dagen med att gå och köpa nybakat bröd på konditori "Fiesta". Härligt med sådana dagar!!

    Kram// Em

  • augustibröllop-06

    Låter som ni alla hade det mysigt igår!

    Japp, tisdag den 28:e februari är det dags för nästa träff (helt korrekt Maria!!)....tid och plats vet ni förhoppningsvis,annars får ni höra av er.

    "M" (min nya beteckning på dej "2/9 2006"!)- Kul att du verkar nöjd med Änglamat. Vi ska snart träffa Kallskänken för att lägga upp hur vi vill att allt ska "gå till" på den stora dagen, hoppas vi blir nöjda med dem....

    Lill Fia- Hur var det i Jpg? Kan tänka mig att det blev en massa härligt tjejsnack!? Och du, jag tror att du har någon i släkten eller bland vännerna som mer än gärna tar över det där med dukningen och dekorationerna...

    Snärtan- Visst var det god mat? Jag var proppmätt när jag gick därifrån!

    Jessli- Hoppas tentan gick bra i fredags om jag inte sagt det tidigare! Börjar du bli nervös för bröllopet? Jag menar, du är ju först ut av oss och det är ju inte så vääääääldans lång tid kvar (beroende på hur man ser det förstås!)... Kul att du kan vara med nästa gång!

    Alla andra- Lev väl och må gott!

    Kramis//Em

  • augustibröllop-06

    Lill Fia- Kollade med Kallskänken (eftersom vi ska anlita dem) och dem fixar dukning och sådant om man vill...men nu kanske ni redan bestämt er för Änglamat!? Det löser sig säkert på något sätt ändå! Visst kan du hyra in oss!!

    Snärtan- Gud va avis jag blir, Gran Canaria vore ju inte fel just nu...i detta tråkiga och gråa vinterblask. Hoppas du får en riktigt skön semester! Klockan 18 sade vi den 28/2!

    Vad ska ni andra tjejer göra i helgen? Någon bröllopsplanering? Här jobbar (ja, jag har ju praktik även helger!) vi båda två, så det blir väldans lugnt på den fronten....med bröllopsplanering alltså!

    Kram//Em

  • augustibröllop-06

    Inga problem "M", jag fixar nåt!

    Hur är det med er tjejer?
    Ska bli jättekul att ses igen!

    Kram//Em

  • augustibröllop-06

    Hej tjejer!

    Ser verkligen fram emot i morgon, ska bli jättetrevligt!

    Har precis kommit hem från jobbet och nu gäller det att somna "bums med detsamma" för att orka upp i morgon bitti, e lite slitigt men jag har ju något kul att se fram emot i morgon!!

    Synes klockan 18, bara messa eller ring om ni inte hittar.

    Kram//Em

  • augustibröllop-06

    Tack för alla gulliga ord (det värmer)!!! Det var bara trevligt att ha er här, e så himlans glad över att ha träffat ett helt gäng härliga tjejer!

    Jag tycker också att vi ska fortsätta använda detta forum, e ju super att kunna "kommunicera" lite här emellanåt! E det nåt mer "privat" så är ju mail ett bra alternativ. Men det ena utesluter ju inte det andra så att säga.... Hålla mig borta härifrån (bt) klarar jag inte och det hela blir mycke roligare om vi fortsätter med våra trådar tycker jag. Jag röstar alltså för både mail och forum!

    Kram//Em

Svar på tråden Ny träff!