• hillel­ill
  Äldre 8 Mar 21:50
  19704 visningar
  53 svar
  53
  19704

  Gifta sig litet & billigt?!?

  Vi kommer att vara 20 personer inklusive oss och räknar med en budget på ca 20 000:- och det är inklusive en bröllopsresa på två veckor till Kreta, dock så har vi fått mestadelen av resan i bröllopspresent vi betalar bara 2080:- själva + naturligtvis det som går åt därnere. Det dyraste var nog min ring som gick loss på 5 500:-. Vi tänkte ha buffe och där fick jag jättebrapris på 140:-/person av en cateringfirma, så det plus dricka ungefär 4000:- Lokalhyra får vi i present (vi hyr en klubblokal), min klänning köpte jag för halva priset 2600:-, gubbens kostym på Dressman för 1695:-med tillbehör. Brudtärnans klänning var ett fynd för 550:- och hår fixar en kompis och smink jag själv. Blommor kan väl kanske gå på en tusenlapp, och bröllopsnatten på pensionat ungefär 1000:- Foto får vi gratis. Hade hoppats på att komma ännu billigare undan men märker att det är svårt även om man försöker göra det så enkelt som möjligt. Men vi är nöjda, det hade inte varit roligt att behöva sätta sig i skuld för ett bröllops skull, då hade jag hellre väntat eller spart in på något. Jag hoppas att allt går bra... lite nervös börjar jag bli, tänk om man glömt något...

 • hillel­ill
  Äldre 13 Mar 21:38
  #0

  -JagoMellivelli, vi har hittat en bra catering som tar 140:-/person för buffe. Det fanns många olika buffer att välja mellan och man kunde också sätta ihop eget om inget passade. Detta är ett kanonpris då det vanligaste är det dubbla + att jag vet att de är bra så jag är glad för det "fyndet".

 • hillel­ill
  Äldre 19 Mar 00:02
  #0

  Lanista
  Kalla rätter funkar det med. Vi kunde ha fått ner priset på maten om vi hade gjort den själva, men det hade blivit lite för mycket jobb och lite för ont om tid. Vi jobbar hela tiden fram till fredagen (bröllopet är på en lördag) och då vi slutar vid fem på eftermiddan så hade detta inte funkat, det är mycket att hinna med ändå. Men nu löste det sig ändå med denna cateringen. Hoppas ni hittar en lokal.

Svar på tråden Gifta sig litet & billigt?!?