Inlägg från: Julibrud07 |Visa alla inlägg
  • Julibrud07

    Nån som gifter sig sommaren -2007??

    Hej!
    Jag ska gifta mig 14 juli sommaren 2007!

  • Julibrud07

    Blivande Fru Johansson:
    Nej, vi har inte bokat något än. Vi gillar att tänka på saker länge innan vi faktiskt gör dem. Dock har vi bestämt oss för vart vi vill ha bröllopet och festen.
    Kommer boka och sånt till sommaren då det känns lite närmare. Det jag försöker göra nu är att lista ut vad för klänning jag ska ha. Ska nämligen be en släkting som varit sömmerska sy upp den. Ska be henne sy klänningen till min tärna också.

  • Julibrud07

    Blivande Fru Johansson:
    Jag tycker nog att man kan skicka dem typ fyra månader innan. Dvs februari, mars, april beroende på när man gifter sig.
    Men innan jul är lite väl tidigt enligt mig.

  • Julibrud07

    Jag har inte heller slutat, jag är fast med att hitta min klänning. Ska träffa min träna på fredag och prova klänningar. Sen ska jag träffa min pappas moster tidigare sömmerska.

    Sen ska jag be en kör sjunga som jag var med i, men det finns en risk att kantorn kommer vara på semester, så vi kanske får ändra datumet. Hellre det än att kören inte kan vara med.

    Sen funderar vi lite kring vad vi ska äta, kan ta en stund att lista ut, men vi ska prata med min m2bs systers sambo, han är kock och förhoppningsvis kan vi övertala honom om att göra maten.

    Vi har dock inte bokat saker och ting än eftersom vi tycker det är lite tidigt.

  • Julibrud07

    Vi ska gifta oss i en kyrka som inte fullt så populär utanför Skara och ha festen i en vanlig bygdegård som inte heller brukar bli uppbokad så där jätte snabbt utanför Lidköping.

Svar på tråden Nån som gifter sig sommaren -2007??