Inlägg från: Vårbrud -06 |Visa alla inlägg
  • Vårbrud -06

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    70 dagar bara.. huga.. det var inte så mycket....

  • Vårbrud -06

    hur skall ni göra med efternamn? Jag och David har inte tänkt att byta just nu. Tycker att det verkar lite meckigt att byta körkort och pass mm. Vi har väl pratat om att byta namn efteråt så att vi får ett gemensamt namn sedan när vi får barn mm

  • Vårbrud -06

    vi kommer att ta ett helt nytt efternamn, för vi vill inte byta till varandras namn. Därför måste vi isådana fall hitta ett som passar oss. Någon som vet hur man gör ordentligt? Om vi skickar in efternamnsbyte, om det blir grönt, då måste vi ansöka om nytt pass, körkort mm. Hur är det under tiden? David reser ju så mycket så det är lite läskigt om det skulle påverka om han inte kan komma in i olika länder. Får man heta sitt gamla namn parallellt med det nya tills man fått pass mm?

  • Vårbrud -06

    Idag har vi varit superduktiga. Har gjort i ordning alla våra inbjudningskort. Stämplat, tryckt ut glitter, skrivit på adressen, stämplat på kuverten, satt på frimärke mm. Skall bara klippa ut extra pappret så är de klara för att skickas iväg. Jippi! Nu har vi pratat med alla utan en av värdarna.

  • Vårbrud -06

    Det var en bra idé.... att försöka få ut dem till alla hjärtans dag.... fast vi har ännu inte pratat med davids föräldrar så mycket, men man kanske kunde skicka ut det till de andra...

    Pratade med david imorse... vi skall nog försöka byta efternamn samtidigt iallafall. Det är nog roligare än att vänta några månader mm. Jag tycker bara det verkade så jobbigt med allt.. pass mm... men men, det får väl gå. Jag gör ju det bara en gång i livet förhoppningsvis-....

  • Vårbrud -06

    jag skickade också iväg våra inbjudningar imorse.. tyckte också att det var pirrigt!
    Imorgon kommer hela hans släkt få reda på det.. inte så många men de undrar nog varför vi inte sagt något när vi träffades på släktkalas på söndagen, men vi ville ju vara lite hemliga och dessutom prata med davids föräldrar först.

  • Vårbrud -06

    Vill ni ta en tjuvkik på vår hemsida?

    Camilla, jag kan maila dig adressen. Jag vill nog vara lite hemlig här så jag vågar inte lägga ut adressen. Vet inte för tokar som går in på önskelistan och bokar grejer mm.

  • Vårbrud -06

    princess.. nej det blir ingen fika för mig heller... efter jobbet skall jag och D fira alla hjärtans dag och gå på middag.

  • Vårbrud -06

    yrvädret, jag mailade dig också, för jag hade din adress sedan tidigare också.

  • Vårbrud -06

    Åh låter underbart Maritim.

    Yrvädret och Princess, tack för kommentarerna. Vi skall aldrig lägga ut hemsidan så att de blir officiella, vi ville bara göra en för de gästerna som kommer. Kan ifs hålla med om att de kan få en liten beskrivning av oss kanske... fast det är så himla svårt.

    Trollvinter, har inte hunnit läsa ditt inlägg men jag är jätteglad över att du kom in igen och berättade!

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2