• glassk­ompott
    Äldre 31 Jan 21:49
    167531 visningar
    38 svar
    38
    167531

    Bröstförstoring betald av landstinget?

    Hej!
    Jag vet att landstinget har betalat bröstförstoringar till tjejer som inte har några bröst.

    Jag är helt platt och fullvuxen (de kommer inte växa) och undrar hur man går till väga? I sthlm finns ju så många sjukhus...!

    Någon som vet något om detta?
    Väntetider osv?

  • Svar på tråden Bröstförstoring betald av landstinget?
  • glassk­ompott
    Äldre 1 Feb 16:08
    #0

    pickolina:
    Jag har besökt de flesta sajter faktiskt :). Tack för all hjälp! Har skickat mail till flera kliniker i sthlm för att se om de har avtal med landstinget!

  • pickol­ina
    Äldre 1 Feb 16:12
    #0

    Ah, det är bra. Ju mer info man har desto bättre. Jag hade läst på väldigt mycket om implantat men inte om kliniker och andras resultat osv.. Hoppas du får din operation. Önskar dig verkligen -lycka till! :)

  • Äldre 1 Feb 20:25
    #0

    Konstigt det där med "bröstvikten". Jag gick från 75B till 75D. Mina implantat hålls fast under muskeln och är definierade "på plats" och jag besväras inte av tyngd eller så. Det gör däremot min kompis med "äkta" stora bröst. Hon har ryggont & besvär och brösten väller liksom omkring lite överallt. Hoppas ni fattar hur jag menar.

  • AnnaS2­3
    Äldre 1 Feb 20:49
    #0

    Hej "glasskompott"
    Jag är också inne på de banorna att försöka få det betalt av landstinget, har du kommit fram till ngt? Vad är dina mål? Jag fyller knappt ut en A-kupa och det jag vill uppnå är att kunna fylla ut en A alternativt en liten B. Vilka har du ringt till? Hur går dina tankar?
    Mvh Anna

  • glassk­ompott
    Äldre 1 Feb 22:12
    #0

    Hej AnnaS23
    Jag har skickat mail till alla som qvinna.info listar i Sthlmstrakten. Har fått svar från två, plastikkrurgiska kliniken som länkas här ovanför och fått tid. Det kostads som ett vanligt specialistbesök 260 kr. Har fått tid 14/2. En annan har hört av sig och skrev att det måste gå via vårdcentral och det spelar ingen roll vad deras läkare säger.

    Jag ringde Karolinska men hon frågade om jag hade bröstcancer... Det blev lite pinsamt och honi växeln sa att hon aldrig hört att de gör sådant där...

    Vad jobbigt det ska va. Jag tycer det lir pinsamt tom över telefonen!!!

    Jag vill som sagt bara fylla en A ev liten B... Vill se ut om jag gör nu med BH inlägg...

    Har Du provat ristestet? Tycker det verkar lite meckigt...!

    Hur går dina tankar?

  • glassk­ompott
    Äldre 15 Feb 11:55
    #0

    Jag har fått ok från landstinget att få en bröstförstoring och nu vet jag inte hur jag ska göra...
    Jag blev lite chockad.. Op ska ske om 2 månader....! HJÄLP! Det som ja väntat på sen jag var 15 kan nu bli verklighet... Gratis. Gud, vad ska jag göra?

    Pickolina: TACK så hemskt mycket för tipset! Tack vare Dig fick jag ju reda på att PKK har avtal m landstinget!
    Tack!

  • pickol­ina
    Äldre 15 Feb 12:31
    #0

    Det var så lite så, är väldigt glad att jag kunde hjälpa till.. -Lycka till nu och hoppas du kommer känna dig nöjd med ditt val. Om det känns som att du behöver mer tid att svälja detta och vänja dig så be att få operationetiden uppskjuten, så det verkligen känns helt rätt när du gör den.

    Kram

  • pickol­ina
    Äldre 15 Feb 12:33
    #0

    Så himla glad för din skull måste jag oxå säga.. :)

  • AnnaS2­3
    Äldre 15 Feb 15:51
    #0

    Glasskompott

    Gick du genom Plastikkirurgiska klinken för att få det betalt? Gick det så fort?
    Trode det skulle ta hur lång tid som helt innan man fick en konsultationstid och ännu längre för att få en opertionstid. Berodde det på att du gick genom dem och inte vårdcentral el dyl? Undrar lite hur man gör?

    Kram

  • AnnaS2­3
    Äldre 15 Feb 16:18
    #0

    Glasskompott

    Hej igen Vore så tacksam om du kunde maila mig annagbg1@hotmail.com Har samma förutsättningar som dig nämligen, men jag är så inne på att betala min operation. Men nu börjar man ju undra. Vad kom ni fram till på bedömningen/konsultationen? Vem av dem fick du prata med? Storlek, implantat osv... Jag vill ha en fyllig A alternativt liten B.

    Kram

Svar på tråden Bröstförstoring betald av landstinget?