• Emmie7­5
  Äldre 27 Jan 12:06
  171997 visningar
  38 svar
  38
  171997

  Tetralysal mot akne!

  Hej JAKF

  Jag har också haft problem med min hy i många år och har haft Tetralysal för många år sedan. Kommer ihåg att jag tyckte det hjälpte bra ibörjan men tyvärr så var det inget som höll i sig. Kändes som om huden till slut blev immun. Men det är oftast det man börjar med och förhoppningsvis ser du också en förbättring snart.
  Det är bara att gå tillbaka till hudläkare och testa andra medel kanske även p-piller, kommer inte ihåg namnet på dem dock. Men det finns massa olika produkter så det är bara att gå igenom dem.
  Lycka till

  Emmie

 • Emmie7­5
  Äldre 27 Jan 12:42
  #0

  JAKF

  Men Tetralysal kanske fungerar på lång sikt för dig, det är ju lite olika för alla. Hoppas det!
  Jag har sen jag var tonåring(över 30 nu) testat massa olika produkter. Jag tycker nog att jag är relativt bra nu, men får fortfarande en del finnar. Men min hy har blivit otroligt känslig mot starka preparat, kyla, blåst och sol. Så jag är försiktig nu.
  Har gått igenom Roaccutan för några år sedan och det hjälpte mycket. Alldeles efter kuren hade jag jätte fin hy men tyvärr blev det lite sämre sen.
  Jag har också testat Homeopat och det hjälpte mig faktiskt, det var det senaste jag testade för ett par år sedan.
  Men det tog lång tid innan jag ens gick till specialist och det kändes mycket bättre då det faktiskt finns hjälp. Skönt för dig att du träffat en du fått förtroenede för, viktigt att känna att någin vill hjälpa eftersom man kan må så dåligt att dras med finnar och dålig hy.

  Emmie

Svar på tråden Tetralysal mot akne!