Inlägg från: emm_smile |Visa alla inlägg
  • emm_smile

    Min hy har blivit så himla mycket bättre!!

    Hej på er. Här är en till som har upplevt att huden blivit jätte fin efter fiskolja och öljäst. Har ätit i en månad och jag har aldrig haft en sån här hy. Har i dagarna också börjat käka efamol pga att jag ska sluta med mina p-piller pga bebistillverkning till våren. Nu undrar jag om jag slipper finnexplosionen som alla tjatar om kommer efter att man slutat med p-piller.. Vad tror ni? Kan jag underhålla huden med öljäst och fiskolja, eller kommer jag se ut som en finnig tonåring igen..Suck!! snälla om det är fler som har erfarenhet hur man ska undvika finnar efter p-piller så tipsa gärna om dom..

  • emm_smile

    Ja, jag kommer att stå ut med finnarna eftersom vi så gärna vill ha barn nu. Men jag tänkte väl att jag skulle kunna slippa dom någon gång för alla. Finnarna alltså. Men som du säger så kommer jag nog inte att tänka på finnarna pga allt annat som kommer hända med min kropp..(om jag nu blir gravid).

    Så jag kan fortsätta äta fiskolja under graviditeten? Gäller det öljäst också?

  • emm_smile

    Jag var inne på hälsokost nu på förmiddagen och hittade lerosett. En inpackning som rensar porerna. Det kanske kan vara något att underhålla huden med? Är det någon som har testat denna?

  • emm_smile

    Nu har jag varit inne och googlat lite och läst att man inte ska använda skinoren när man är gravid.. Stämmer det? Skinoren är en receptbelagd salva från apoteket. Är det någon som vet för jag har ju tänkt använda den även under kommande graviditeter.

  • emm_smile

    Ja, jag vet hur det är. Just nu är jag på jakt efter något som kan ersätta mina p-piller. Alltså i fråga om min hud. Jag fick jättefin hy av yasmin men kan inte fortsätta med dom. Fiskolja och öljäst funkar väldigt bra men jag tänkte att det inte kan skada att rensa porerna så att nya finnar får svårare att bildas. Det är ju värt ett försök. Kostar inte så mycket pengar heller.

  • emm_smile

    Jag kom på ett jättebra tips som verkar funka mig just nu iallafall. När du märker att du håller på och få en finne så ta vanlig honung och lägg på. Ha den på över natten. Dagen efter eller ett par dagar efter är inflammationen borta. Superbra och billigt.

  • emm_smile

    JAg tror att det har en inflammatorisk verkan. Det är lite kladdigt och det är inget man går till jobbet med om jag säger så. Men det funkar mot inflammerade finnar. Iallafall på mig för tillfället. Det är helt klart värt ett försök tycker jag.

Svar på tråden Min hy har blivit så himla mycket bättre!!