Inlägg från: snöängel |Visa alla inlägg
  • snöängel

    Min hy har blivit så himla mycket bättre!!

    Hejsan! Kul att detta hjälper på dig! Jag har testat Efamol som innehåller jättenattljusolja ett tag nu och tycker att jag blir mindre torr i huden. Har du blivit rekommenderad jästex att kombinera med oljan? Jag får fortfarande finnar nämligen, fast oljan sägs kunna hjälpa mot det med, kanske beror på att jag inte testat tillräckligt länge?

  • snöängel

    Jästex finns på apoteket enligt hemsidan. Det finns andra oljor med samma inehåll i hälsokosten vet jag. TEX Efamolkapslar med jättenattljusolja(evening primrose oil).

  • snöängel

    Hm, jag läste på en sida på nätet att jästex är vattenlösligt och inte kan överdoseras därför. jag undrar om detta även hjälper mot knottror på överarmarna?
    Har ni som testat fått några biverklningar?

  • snöängel

    Jag köpte en burk idag! Hoppas det hjälper, tog tre för en timma sedan men har inte sett nån förändring än . Om inte annat så gillade katten smaken mer än mig verkar det som.

  • snöängel

    Hej Lanna o andra! Jag har ätit tre efamol om dagen sedan veckan före jul. Det har gjort min vintertorra hud mycket bättre, men har inte märkt mycket på finnarna än i alla fall. I hälsokosten sa de att det kunde ta flera månader innan man märkte resultat. Tänk på att det är viktigt att ta en hög dos från början i ca 8 veckor tror jag det var. Jag tar tre om dagen nu, sedan räcker det med en.
    nu har jag börjat med jästex också så det blir svårt att säga vad som hjälper.
    Det är ju väldigt induviduellt, vad vi har brist på i kroppen när det gäller sånt här! bara att testa!

  • snöängel

    Tittade på min nya fina hud idag! Den är så len och fin nu, reserverar mig för att det kan vara tillfälligheter men jag tror nog att jästex och efamol hjälper lite.. det är ju trots allt fortfarande vinter och då brukar det inte vara så här! Fler som testat och sett resultat?

Svar på tråden Min hy har blivit så himla mycket bättre!!