Inlägg från: princess_edition |Visa alla inlägg
  • princess_edition

    Göteborg (med omnejd) 2007

    hejhej!
    härligt att vi börjar bli ett litet gäng. inte så stort än, men d kommer. vi har fortfarande inte bestämt datum, men nån gång under sommaren. har spanat på lite kyrkor, som vi tänkt kolla på under våren, så att man får den rätta känslan kring hur det kommer se ut runt omkring och så.

    funderar i nuläget mycket på hur festen/mottagningen efter ska se ut. kan inte alls bestämma oss. buffemiddag me fest eller restaurangmiddag me bara allra närmaste, eller mottagning me bara typ skål å tårta. det e svårt å bestämma sig. egentligen e ingen av oss nåra festprissar. men d e ju ändå kul å hinna snacka ordentligt me alla kompisar å släktingar.

  • princess_edition

    hela stora göteborgsgänget ska iväg å fika 1/2, ni får hemskt gärna följa med då! eller oxå kan bara vi här träffas på fika nåndag. kanske kan va kul. e ju lättare å lära känna varann om man e så få. vad tycker ni?

  • princess_edition

    stefans fästmö: har inte tänkt gå på bröllopsmässan (även om jag e lite sugen). det kostar väl ganska mkt va? och jag har hört att det inte ska va så himla bra.

    lillamilva: va kul att du e sugen på fika! följer du med hela gbg-gänget på onsdag eller skulle du föredra om bara vi träffades? (självklart e alla härifrån som vill hänga me välkomna!)

  • princess_edition

    ni som va på mässan, hur var det? fick ni massa tips å ideer? blev aldrig att jag gick. har haft massa annat för mig i helgen och känner dessutom att det finns vettigare saker att lägga pengarna på. det fattas fortfarande massa möbler och lampor till vår lägenhet och vi har bott här i ett år nu. så d e när man e student tyvärr. first thing first..

  • princess_edition

    jaha, ja tyckte att det verkade som att det var nu i helgen... snacka om att ha noll koll! ;)

  • princess_edition

    lillamilva: titta in på tråden göteborg med omnejd2006 ( och så nåt nummer). om du bläddrar bakåt lite där finns en fikalista som gäller för onsdag. kopiera den och lägg till ditt namn. den e till för att hålla koll på vilka som kommer. vi har ännu inte bestämt tid eller plats, så du får försöka kolla in lite då och då innan dess om du vill följa med. men det vore hemskt kul om du gjorde det! jag är som sagt den enda bland dem som inte gifter mig förrän 2007.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007