Inlägg från: GBG Brud |Visa alla inlägg
  • GBG Brud

    Bröstförstoring (4)

    Hejsan! Jag gjorde en bröstförstoring här i USA där jag bor för 2,5 veckor sedan. Jag har en liten fråga till er andra som gjort det. När fick ni tillbaka känseln i bröstvårtorna och vårtgårdarna? Jag har fortfarande ingen som helst känsel där och börjar bli lite orolig nu. Men min läkare sa att det kan ta upp till 2 år!! :-O Hur lång tid tog det för er andra??

  • GBG Brud

    Hej! Oj då det tar så pass lång tid i alla fall med att få tillbaka känseln? En liten fråga till när jag ändå är igång Gjorde en bröstförstoring för snart 3 veckor sedan och de senaste dagarna har jag haft en brännande känsla i brösten och det svider liksom. Det är väldigt ömt när jag tar på dem. Fler som haft så? Jag har snittet under bröstet.

  • GBG Brud

    Skönt att höra loppalina , man blir ju lite nojig. Tyckte att det började gå åt rätt håll och så helt plötsligt detta!

  • GBG Brud

    Annas23: Jag bor för tillfället usa och gjorde operationen här. Jag har smooth round, 350 g i varje, han som opererade heter Dr, Paul Rottler. Jag är supernöjd och mår mycket bättre så här 3 veckor efter. Jag är 26 år och har 2 barn så brösten var alldeles utammade. Nu har jag en liten c-kupa och de ser precis ut som innan. Jag är jättenöjd med läkaren här. Det enda jobbiga var att man var tvungen att åka hem 1,5 timme efter att man vaknat upp. Vet inte om det är så i Sverige? Men jag fick valium och något mot smärtan så det var bara att åka hem och sova. Jo förresten jag har saline implantat( Koksalt) Har du gjort någon operation också?

Svar på tråden Bröstförstoring (4)