• AP75

    Bröstförstoring (4)

    famousfairy:
    Jag läste att du också ska opereras på AK. Det blir spännande att läsa din rapport sen. Min op är nämligen på AK den 12/4, så det är bara lite mer än en vecka efter dig!
    Jag har fortfarande inte fattat att det är så kort tid kvar nu, jag var på konsultation för bara en vecka sen, och nu är det bara lite mer än två veckor kvar...

  • AP75

    Tärnansara:

    Jag ska opereras av Mats von Wachenfeldt. Han verkade jättebra och förtroendeingivande på konsultationen. Men i övrigt har jag inte hört/läst om någon som opererats av honom, så jag hoppas att det blir bra.
    Jag kommer att lägga in anatomiska gelehallon MF 420 (!). Jag vill absolut inte ha några jättebröst, men detta är tydligen vad som krävs för att jag ska komma upp i de "normala" bröst som jag vill uppnå. Jag har i princip inga bröst alls som utgångsläge. Det plus ganska bred bröstkorg osv resulterade i denna storlek. Hoppas att det blir bra (lite nervös att de ska bli för stora...)

  • AP75

    Kul att höra att flera ska opereras på AK. När ska du opereras, bröstkaramellen? Lycka till båda två!

  • AP75

    Ja, intressant att vi alla tre ska ha MF! Det kanske är någon kampanj där just nu att de bara ska lägga in såna .
    Sköterskans intryck var MM, men kirurgen ändrade till MF. Han tyckte att proportionen till bredden på mina blir bättre med full projection än medium. Och i mitt fall skiljer det tydligen bara 5 mm mellan de alternativen, så det kanske blir bra hoppas jag.

  • AP75

    famousfairy:

    Dina och mina mått låter ganska lika tycker jag (jag kommer inte ihåg mina exakta mått). Jag vill ju också bara ha "normala" bröst, så jag undrar hur det kan skilja så himla mycket mellan dina och mina implantat? Mina ska visserligen vara 13,5 cm breda, därav full projection som tydligen blir mer proportionerligt till bredden. Men att komma upp i MF 420 känns ändå så otroligt om du "bara" ska ha 215 eller 245... Men jag har ju beskrivit både med bilder och ord hur jag vill se ut, så det är väl bäst att lita på dem då .

    Ska du alltså på ett till besök där imorgon? Vad ska ni prata om då? Jag ska nämligen inte dit något mer innan min op.

  • AP75

    Hej alla,
    Nu har jag också opererats! Igår på Akademikliniken. Allt har gått bra hittills. Jag har ju ont förstås, men jag trodde det skulle vara värre. Men jag har ju bara varit hemma i 12 timmar ännu, så det kanske blir värre, vågar inte "ropa hej" ännu. Brösten är stenhårda, men det är de ju så här i början. Har ännu inte tittat helt under sportbh:n för att se vad som döljer sig där. Men känslan är att storleken verkar helt okej.

  • AP75

    Famousfairy

    Tack så mycket. Jo, jag opererades alltså igår på AK av Mats von Wachenfeldt. Jag kom in kl 10 och opererades ca kl 14.30. Alla var jättegulliga och trevliga, så jag kände mig verkligen väl omhändertagen. Jag la in anatomiska gelehallon MF420. Jag var lite orolig innan att det skulle bli för stort. Men än så länge känns det helt perfekt och när svullnaden går ner och de mjuknar till så blir det ju ännu bättre (jag hade knappt några bröst alls innan, och nu har jag nog en stor B kupa gissar jag).
    Råden jag fått så här efteråt är att använda sportbh:n dygnet runt i tre veckor, och sen på dagen i tre veckor till. Stretcha bröstmuskeln då och då, men i övrigt vara försiktig med hastiga rörelser och lyftande osv. Jag ska på återbesök på onsdag nästa vecka, och då får jag gå igenom lite mer i detalj vad jag ska tänka på. Jag var nog inte helt mottaglig för info igår, så det var tur att man fick informationspapper med sig hem . Fråga på om du vill veta något mer!

  • AP75

    Rat, jag läste om att du känner att ditt ena inlägg känns som det sitter lite löst. Jag har inte den känslan just av inläggen, däremot en konstig känsla under huden på flera ställen runt op området (uppe vid nyckelbenen och på revbenenen bl a. Det känns som huden är svullen och att det samlats vätska därunder som "rör på sig" när man känner där. Känns nästan som bubblig kolsyra eller nåt. Någon som känner igen det här? Bör jag bli orolig? Eller är detta något som avtar vartefter (det är ju mindre än två dygn sen min op). Känns lite tokigt att ringa till kirurgens akutnummer om detta är något som är vanligt. Kollar med er först .

  • AP75

    Rat
    Tack så mycket för det svaret, då känns det lite lugnare. Ska idag duscha för första gången efter op och titta ordentligt på underverken ...

  • AP75

    bröstkaramellen:
    Ja, nu har jag tagit av mig sportbh:n och kollat ordentligt för första gången. Jag är riktigt nöjd måste jag säga . Fast brösten är ju förstås hårda och svullna, så ännu är det ju omöjligt att veta hur de kommer att bli till slut. Men jag är glad för att jag inte tycker att de är gigantiska, det var ju det jag var lite rädd för innan.
    Implantaten jag lagt in är anatomiska gelehallon MF420, alltså Medium height, Full projection, 420 ml.

    Mamma till 3:
    tack för dina lugnande ord, skönt att veta att mina "bubblor" under huden verkar normala.

  • AP75

    bröstkaramellen:

    Du har rätt i att smärtan inte varit så jättejobbig för mig. Jag hade föreställt mig att jag skulle vara helt orörlig och ha jätteont i flera dagar, men så har det inte varit. Det är klart att det gör ont, speciellt när man legat still hela natten och ska försöka ta sig ur sängen. Men efter att ha kommit igång och stretchat lite försiktigt så känns det bättre. Sen har jag ju tagit värktabletter (citodon) ganska regelbundet sen op oxå. Men idag tänkte jag försöka klara mig på alvedon under dagen och sen ta citodon ikväll bara. Får se hur det går.

    Det var ingen fara alls för mig att bli nersövd och vakna upp. Det var första gången för mig som jag fick narkos, och jag var också nervös innan. Men jag märkte ju inte när jag somnade, och sen när jag vaknade var ju allt klart, en härlig känsla. Jag var trött och dåsig och hade lite ont förstås, men jag mådde inte alls illa. Fråga gärna mer om du undrar!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)