Inlägg från: Bluebride2006 |Visa alla inlägg
  • Bluebride2006

    Oups, lite snabb... 3

    jadu, jag har faktiskt inte varit på nätet så mycket. Var mycket på FL, men sen jag besökte mina föräldrar i några dagar så var jag inte mycket på nätet, tappade sugen helt enkelt. En av mina kattungar gör att jag sover dåligt och känner nästan att jag är på väg på till magsår. Han har tagit sönder en favoritskål sist och brytet av en fena av en säl som jag har som prydnad, då han hoppar upp på ställen där han inte får vara, men kan inte få någon diciplin på honom. suck och snyft!

  • Bluebride2006

    borde städa egentligen, men eftersom kattungarna gör mig galen, så jag mår dåligt, så blir det nog en seg dag idag med, imorrn hoppas jag att vi kan hämta min brudklänning som håller på att sys in och upp.

  • Bluebride2006

    stora katten ute, kattungarna sover och klänningen kommer förhoppningsvis hämtas imorrn, om hon godkänner att man betalar till hennes konto, för vi har inga pengar just nu, det är också trist eftersom jag fyller år på fredag och hade vår årsdag i lördags och jag kommer inte få något av min sambo, för vi inte har stålar. är så trött på detta. Jävla samhälle och arbetsgivare som inte vill anställa en

  • Bluebride2006

    bra cheers :) försöker komma igång här, men jag är alldeles för seg och känner mig konstig i huvudet

Svar på tråden Oups, lite snabb... 3