• lightfish

    Oups, lite snabb... 3

    Gerda
    Hm...hoppas att det inte gör nåt att jag hamna här...och säger grattis! :)

  • lightfish

    Klart Gerda, lovar :) Det var därför jag skrev grattis här och inte där :) Ganska bra tid att få knodd (21/11)..min söta systerson är född då :)Åhhhh!!!! Jag är så glad för er skull!!! Du är den andra på bara ett par veckor nu :D

  • lightfish

    Mammapraktika den är superbra! Hade den oxå förut, när jag trodde jag skulle bli mamma(alla har vi nåt i bagaget)

    Tänk på att inte vara för nitisk med maten! Det är ingen panik, det är mkt man kan äta TROTS deras rekommendationer. :) Tänk på att mkt i sushisortimentet är ätbart trots graviditet...och fisk är bra :)

  • lightfish

    Lightfish är en söt fröken, på 27 år, i Sthlm som förhoppningsvis gifter sig 070707 här i Sthlm med sin underbara pojke sen 2 år tillbaka(det tog honom och mig 1 år att fatta att det var meningen att vara vi...så 3 år ;) ) Räcker det tjejer?

  • lightfish

    Tjena tjejer :)
    Hoppas alla här har det bra såhär mitt i veckan? Själv sitter jag och myssurfar här till killen slutar jobba så jag får shoppa (vill ha smakråd :) )

  • lightfish

    Cheerful & Gerda
    Hitta superfina toppar och blusar på Zara :) Men eftersom jag försöker flicka till mig lite istället för att använda bara svart och vitt så vill jag gärna ha honom med mig :) Toppar och blusar brukar vara ganska tacksamt för mig att köpa eftersom jag är en ganska ren 38 upptill men så fort jag ska köpa byxor... UJJJJJ!!

Svar på tråden Oups, lite snabb... 3