Inlägg från: Schnagelina |Visa alla inlägg
  • Schnagelina

    Levaxin???

    Jag har precis fått färdigutrett att jag har fel på sköldkörteln. Skönt att få reda på varför vikten galopperar uppåt, varför jag är så trött och tappar hår.

    Men..... nu till min fråga: Är det någon här som äter (har ätit) Levaxin och vet hur lång tid det tar att "ställa in" rätt dos? Och hur lång tid det tar innan man ser att det ger någon effekt (både på vikt och tröttheten)?

    Inte direkt någon bröllopsfråga men lite i alla fall eftersom jag gärna vill att det ska hinna verka lite innan jag ska klämma i mig i brudklänningen .

  • Svar på tråden Levaxin???
  • Schnagelina

    Zozo: Kolla gärna det.

    Tessan29: Ska jag vara krass så är det ju vikten jag vill åt men jag gifter mig om en månad så jag får väl hålla in magen ;)
    Å andra sidan vore det ju underbart att kunna känna sig pigg igen.

    Stort tack för supporten!

  • Schnagelina

    Swing:
    Om jag har fattat det rätt så verkar det vara en sån sjukdom som man upptäcker när man letar efter någonting annat. Det ligger nog tyvärr lite i människans natur att man tar det för ok att man går omkring och är trött. Och vilken tjej tycker inte att hon tappar mycket hår????
    Min sjukdom hittade de oxå på hälsokontrollen så det var ren flax att jag får hjälp nu.

  • Schnagelina

    Jepp, börjar inse att enda vägen tillbaka till en normal kropp är de hederliga gamla sätten; äta sunt och röra på sig. Skillnaden med Levaxinet är väl att det faktiskt händer något nu när man rör på sig. Innan stod jag ju bara still i vikten.

    Hoppas hoppas hoppas....... Jäklar i min lilla låda vad jag ska träna närmaste månaden :>

    /Den obotliga optimisten

Svar på tråden Levaxin???