• Fragila

    BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!

    Hej Linda!

    Tack för igår, härligt att bara få prata bröllop med andra likasinnade.
    Älvan, önksar dig allt gott inför din och din blivand mans dag imorgon. Jag gläds med er.

    Stor kram till er alla!
    Agneta

  • Fragila

    Nu har vi bokat en fjärde festlokal till vårt bröllop - återstår bara att välja!! Hahrska Palazet är nykomlingen - dyrt men läckert.
    Sitter med inbjudningskort - hur ska jag formulera mig när vi inte vill ha några presenter utan bidrag till vår bröllopsresa istället. Har ni några förslag? Tacksam för nya idéer.

    Sköt om er!

  • Fragila

    Harhska kostar 10´för en kväll. Dubbelt mot de andra alternativen - men det finns inte någon annan lokal som kommer i närheten av de som vi tittat på. I princip är det bara att duka upp så är det klart, de andra lokalerna kräver lite mer.

  • Fragila

    Gabbies, min lilla hund opererades för några månader sedan på Djurkliniken, hade flera tumörer, som visade sig vara helt ofarliga. Inga problem alls, hon mådde prima efter några dagars konvalecent. Så var lugn det kommer att gå bra för lilla marsvinet också. Jag och Tintin håller tummana/tassarna.

    Kram

  • Fragila

    jag tror att den 2 februari passar för mig också, med reservation för att det inte dyker upp någon jobbpryl, har inte riktigt koll på det ännu.

    Ta det lugnt!

  • Fragila

    Nu är jag definitiv till imorgon. Kommer direkt till Gränden - känner förhoppningsvis igen några av er!

    Ska bli kul att träffas igen. Nu är hindersprövning och namnändring inskickad till skatteverket. Min sambo kommer att byta efternamn till mitt - det tycker jag är modigt gjort av honom!

  • Fragila

    Hej alla Brudar!
    Kul att träffa er igen. Jag fördrar den 30 mars. Då är jag ju nästan gift, ha,ha. Fick skatteverkets välsignelse idag - borde tipsa dem om att skicka sådana brev med hjärtan på. Som egen företagare får man alltid hjärtklappning när det kommer brev från skatteverket.

    30 mars - Junibrud2006, karlzone, Drakdal , Billa, Fragila

    Ha det gott alla!

  • Fragila

    Hej "almost wife"!
    Välkommen, kul med någon mer som börjar närma sig kvinnans bästa ålder. Vi gifter oss den 22 april och jag har nästan hunnit bli 40 då. Men känner mig också som 25!

  • Fragila

    Hej Liebchen!
    Vi gifter oss också 22 april i Domkyrkan - var ska ni gifta er?

Svar på tråden BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!