Inlägg från: Augustibrud-06 |Visa alla inlägg
  • Augustibrud-06

    Stenungsund 2006 Del 2

    Grönt är skönt
    Vi har bokat Stephan Berglund som fotograf. Känner oss jättenöjda med honom! Trevlig, tar fina bilder, bra kamera och hyfsade priser!
    Vi betalar 4900:- för fotografering innan bröllopet, vigseln och minglet efter vigseln. Han fotograferar digitalt och vi får ca 100 bilder högupplösta på dvd, Wingfolio från Art Leather med fem bilder i (fyra st 9x 12 cm och en bild 25 x 20 cm ), bildspel från fotograferingen på Art Leather DVD och rättigheterna till våra bilder. Känns iaf bra att ha bokat nu, för vi har hållt på ett tag med att hitta rätt fotograf nu!

    Kalaskockarna låter bra, vi ska nog också kolla upp dem! Tänkte ha förrätt och huvudrätt på catering och göra efterrätt själv. Den där tunnbrödskorgen lätt go!

  • Augustibrud-06

    GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!
    Vårt modem har krånglat så de har inte gått att komma ut på nätet!!! Vilken abstinens efter BT jag haft! Det är nog minst 10 dgr jag inte varit här! Men nu är jag tillbaks! Hinner inte läsa och skriva allt nu, ville bara önska er ett gott slut och gott nytt år!

    Ses nästa år!

  • Augustibrud-06

    Vera08
    Jag och m2b ska gå på mässan, ska bli jätte spännande. Hoppas få lite tips och ideér!

  • Augustibrud-06

    Hej alla brudar och brudgummar!

    Nu är det "vårt" år!
    Vi kom av oss i planerandet innan jul och har inte kommit igång riktigt än. Här händer det saker! det är kul! Det verkar som så många har köpt sina klänningar nu. Börjar bli stressad över det. Har tänkt gå ner en del i vikt först därför vill jag vänta så länge som möjligt! Men det gäller nog att inte vänta för länge, det är ju rätt lång leveranstid på vissa. Det får ordna sig!

    Såg att en del bokat hotell till bröllopsnatten. Är det ingen mer än vi som ska sova hemma??

  • Augustibrud-06

    Inside harmony

    Kanske bra om man inte bara skummar igenom inläggen som jag gjort de sista! Jag har haft så bråttom de sista jag varit här.
    Skönt att det är fler som ska vara hemma. Vi åker bort på en kortare resa på måndagen efter bröllopet, utan sonen. Sen tar vi ngn semestervecka hela familjen lite senare. Det verkar lite mysigt att ngn annan gör ordning sovrummet så det är fint när man kommer hem! Kanske ngt att fundera på för oss oxå!

  • Augustibrud-06

    Blåklocka
    Tycker du GI metoden funkar bra? Det har ju gått jättebra om du har gått ner 2 kg så snabbt!

  • Augustibrud-06

    Alla ni som varit ute och provat klänningar. Hur går det för era m2b, är det färdigt med kläder till dem också? Vad ska de ha på sig och är det ngn som vet vad det kostar att hyra?

    Grönt är skönt
    Grattis till klänningen! Vad skönt att ha det klart! Vi tänkte också kolla på Svahns, har hört så mkt gott om dem!

  • Augustibrud-06

    Nu har nog Hemligt fullt upp, vet inte när vigseln skulle vara. Men de kanske är mitt i nu! Vad spännande, tänk när det är vår tur!

  • Augustibrud-06

    Angående det här med blommor så har jag hört så mkt gott om Monicas blommor i Agnesberg. De ska tydligen ha väldigt bra priser oxå! Kan vara värt att be ngn hämta blommorna där. Så vi ska iaf dit och titta.
    Har själv handlat jättemkt på Kullens, men sen det blev Blomsterlandet tycker jag kvaliten på blommorna är dålig. Kommer inte att skaffa min bukett där ifrån. Fått dåliga rosor och övriga snittblommor vid ett flertal tillfällen, tyvärr... Det är ju nära för mig annars.

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2