• vera08

  Stenungsund 2006 Del 2

  jasså nu är det här vi är :)

  jag håller helt med Orustbrud att det är här jag har fått allra mest tips och råd :D och det lär väl bli fler innan den stora dagen så denna tråden vill jag inte missa

 • vera08

  Någon som har varit på Madame Glamour i Uddevalla på senaste tiden förresten?

  Jag såg att det fortfarande var skylt med rea i fönstret (det var stängt). Nån som vet om dom har fått in mer klänningar igen? Är det rea även på festklänningar? tänkte kanske passa på att kolla till tärnan...

 • vera08

  Även jag har lagt planeringen på is ett tag... har så mycket nu inför min examen. Det blir helt klart nya tag efter jul när de är mindra bollar i luften.

  Det som jag dock är lite orolig för är musiken till festen. Kan tänka mig att man behöver vara ute i god tid när det är mitt i sommaren. Ska ni ha livemusik? och har ni bokat någon ännu isf?

 • vera08

  Augustibrud-06:

  Det är exakt samma som vi är ute efter! :D i bådas familjer och släkter finns det många dansglada plus att jag tycker att det har varit det tydligaste tipset här på BT för att få en kul fest.

  Hör du talas om något bra alternativ så meddela gärna :) ja ni andra också såklart

 • vera08

  Linslus:

  vi har tänkt att ha "vanlig" tårta. Ingen av oss tyckte att det var en viktig sak att lägga pengar på. Plus att vi har hört från redan gifta par att dom ångrade att de la pengar på snygga tårtor som smakade trist.
  Tydligen har min blivande någon kontakt som är duktig på att göra tårtor, sen köper vi väl ett brudpar själva tror jag...
  vet inte vilken sort vi ska ha dock!?

  vi har tänkt att ha den som efterrätt för att slippa avbryta dansen senare eftersom vårt bröllop är sent... är rädda att kvällen kommer gå alldeles för fort ändå...

 • vera08

  Hej Hemligt!

  Jag ser att det börjar närma sig för dig... kan man få höra hur det känns när det bara är några dagar kvar? ;)

 • vera08

  Gott nytt år!

  Orustbrud: Jag gick också förbi Madame Glamour häromdagen, så nu har jag planerat in en tid för att prova klänning med tärnan i veckan, hoppas att vi hittar något bra :) ska bli roligt iaf.

  Hemligt: Jag har också sett fina utomhuskort på vintern utan ytterplagg. Ett tips är väl bara att vara avslappnad så att det inte syns att det är kallt. Jag har själv helt gräsliga kort från min konfirmation där axlarna sitter uppe vid öronen... inte så kul och då var det ändå vår! men kallt.

  Millo: känner lite som du, nu är det "bara" ett halvår kvar... jag har inte planerat något på länge men nu har jag bara 2 veckor kvar på mina studier så sedan ska det nog sätta fart på riktigt, eller det måste väl det rättare sagt!

  Är det några fler som ska på Fest och bröllopsmässan i slutet av februari förresten?

 • vera08

  Ja jag hoppas också att vi får inspiration... vi har tänkt att fixa våra inbjudningar efter vi har varit där ifall vi får några nya idéer.

  Tycker att det verkar vara en rolig sammansättning med inredning och mat också.

  Är det något som har varit på mässan något tidigare år?

 • vera08

  Mässan är 23-26 februari. kostar kanske 120 kr per person?!

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2