• Linslu­s
  Äldre 6 Dec 22:25
  70040 visningar
  493 svar
  493
  70040

  Stenungsund 2006 Del 2

  Hej allihop

  Hur 17 vet man att tråden kommer att sluta om ett visst antal dagar?

 • Linslu­s
  Äldre 13 Dec 18:02
  #0

  Grönt är skönt: ingår det att få alla bilder framkallade i det priset då? Eller bara "arbetet"?

  Vi har bokat Kalaskockarna

 • Linslu­s
  Äldre 14 Dec 10:21
  #0

  Grönt är skönt: vi har tänkt oss skagenröra i tunnbrödskorg samt troligtvis fläskfilé till huvudrätt

  Hur gör ni med tårta??
  Funderar på Farmor Gretas i Stenungsund, 35kr/bit hos Kalaskockarna tyckte jag lät dyrt

 • Linslu­s
  Äldre 14 Dec 14:20
  #0

  Hemligt: Välkommen hit först & främst!

  Men:tyvärr fick JAG OXÅ ett otrevligt nonchallant bemötande; efter att ha mailat ett antal gånger och ej fått svar fick jag ringa per telefon och de var "sådär" trevliga. Likaså bemöttes min pappa nonchallant när han ringde angående min farmors 80-års fest. Fick jaga dem för besked, villkor m.m Så börjar UNDRA om det är en slump??
  Men det var i somras; i förrgår ringde jag för att höra mig för om svit för bröllopsnatten & fick som svar att "ett norskt par har festen där och de har inte valt RUM än så vi kan inte ge er något besked + att vi i stort sett bara hyr ut rum till dom som även ÄTER här" Kryptiskt eller?? Men de kan väl välja & vraka bland gäster i överflöd så...

  Nu till ett TIPS: Handelsman Flink på Malö/Flatön ligger jättefint (& Ja de har spa-avdelning & utomhusbadkar i trä) MEN de är relativt dyra. Men erkänd god mat & fruktansvärt vacker miljö!!

 • Linslu­s
  Äldre 14 Dec 14:21
  #0
 • Linslu­s
  Äldre 16 Dec 21:42
  #0

  Orustbrud: OJ! Hur visar sig detta?
  Det får vi verkligen inte hoppas att det är allergi?!

  Men efterssom du haft den utan problem så lång tid:
  Kan det möjligtvis inte vara så att det är årstiden som ställer till det?;
  Alltså: Nu så här års när det är kallt, man tvättar händerna, händerna blir uttorkade, & så får i alla fall jag till & från röda kliande torra irriterade områden t.ex vid knogarna & mellan fingrarna. Men då smörjer jag extra noga med handkräm så ger det sig efter någon dag (men det kan svida en del & tyckas bli ännu mer rött precis när man smörjt)

  Prova annars att tvätta ringen noga med diskmedel eller dylikt; det kanske har fastnat något på insidan ringen som du reagerar på (typ tvål-rester?)

  Hoppas det går över!!

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 10:20
  #0

  Hemligt: skönt att ha det klart
  Vad får ni ge för alltsammans?

  Nu har vi äntligen fått besked att vi får tillgång till en präst från en annan församling efterssom Morlanda inte kan lova någon präst. Skööönt men känns sådär ändå att behöva stå för kostnaden med tanke på att man ju faktiskt betalar kyrkoskatt men jag får strunta i att bli irriterad & jag känner mig oerhört tacksam för att det finns så vänliga människor som ställer upp för andra

  Sen har jag ringt en kantor som Morlanda tipsade om men nu fattar jag inte om jag ska betala henne OCKSÅ Åhhhh blir så pinsamt att fråga "öhh hrm, ska du få betalt eller står Morlanda för detta?"

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 11:05
  #0

  Hemligt: Låter gott & bra! Men betalar ni gästernas totala drinknota? Eller till middagen?

  Ja vi får BETALA för prästen för Morlanda församling kan inte lova att det FINNS någon det datumet (5 augusti) Känner sig LÄTT lurad med tanke på att man gifter sig 1 gång i livet (förhoppningsvis) & då ska man SJÄLV leta präst & betala?! Borde inte den församling som inte kan GE präst betala då?? Vände mig till min hemförsamling men fick ett väldigt tråkigt bemötande Det ÄR ju faktiskt inte alla som vill gifta sig i just den kyrka man BOR vid?!
  Men men: that´s life I guess

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 11:37
  #0

  Orustbrud: åh va bra med ringen!! Håller tummarna!! Tråkigt på sätt & vis att ni avbokade Hälleviksstrands kyrka men Bokenäs är väl den där vackra stenkyrkan? Eller finns det 2 kyrkor i Bokenäs förresten??

  Ni kan ju alltid döpa eventuella barn i Hälleviksstrand sen så den står ju kvar menar jag

 • Linslu­s
  Äldre 19 Dec 11:38
  #0

  Hemligt: låter jätte-romantiskt tycker jag
  Ska ni ta foton?

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2