• Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 6 Dec 12:14
  69928 visningar
  493 svar
  493
  69928

  Stenungsund 2006 Del 2

  E såååå glad, får använda handpenningen jag lagt på klänningen till en annan. Första gången jag var och provade så hittade jag en röd festklänning som jag hade tänkt ha från första början och den fanns fortfarande kvar. Allt faller på plats, känns så himla skönt!
  Kram på er

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 6 Dec 13:23
  #0

  vera08
  Jag var där för 2 veckor sedan. Det är där jag hittat min klänning. De har inte fått in några nya klänningar ännu och har fortfarande rea ( hade det då iaf ). Brudklänningen jag skulle haft var det 25% på och den röda festklänningen som det blir istället var det 20% på.
  Kan varmt rekommendera den affären, super trevlig personal. De har öppet från kl.12 men man kan boka tid och får då komma innan de öppnar ( stängt måndagar )
  Tror inte sort. är så jätte stort just nu men lite hade de allt.
  Lycka till

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 13:03
  #0

  Hej på er!
  Vi kommer gifta oss den 14 januari ute på orust, Nösunds Värdshus tror jag det blir. Vi ska dit på lördag och kolla på rummen och omgivningarna.

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 13:27
  #0

  SaT
  va tråkit! Jag pratade med en tjej i telefonen idag och hon var jätte trevlig, hoppas det blir samma bemötande på lördag när vi kommer dit.

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 13:43
  #0

  Efter en stunds tänkande, så blev jag nu lite nervös...
  Om vi inte får nåt trevligt bemötande, hur gör vi då. Ni som känner till omgivningarna kanske har nåt tips? Vi vill vara på ett "litet" ställe vid havet, det får gärna finnas typ badtunnor som på Nösunds Värdshus.

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 14 Dec 15:25
  #0

  Tack för tipset. Såg jätte fint ut, men ganska dyrt. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 10:11
  #0

  Måndag igen...
  Vi var på Nösunds Värdshus i lördags, kom mitt i incheckningen men det var inga problem. En tjej visade oss runt, vi kunde dock ej se några rum då det redan hade checkat in folk där. Men hon förklarade hur de såg ut och visade vart de låg. Hon var jätte trevlig och allt kändes super så nu har vi bokat, JIPPI!
  Har även fått hem min röda klänning så nu är det bara underkläderna kvar... Det är nära nu, va pirrigt!

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 10:57
  #0

  Linslus
  Är lite osäker men jag tror det var 995/pers och då ingår: kaffe och räksmörgås, välkomstdrink och snaxbuffé, trerätters supé och frukost då förstås.
  Tycker det är helt ok pris, sedan kommer väl en saftig dryckesnota tillkomma

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 10:58
  #0

  Linslus
  måste du betala för prästen?

 • Hemlig­t ( fast inte längre­)
  Äldre 19 Dec 11:19
  #0

  Linslus
  Va trist! Men bra att det ordande sig iaf.

  Det kommer inte att vara några gäster för vi kommer att vigas på/vid värdshuset med bara våra vittnen närvarande och de kommer åka hem efter vigseln. Vi hade tidigare tänkt gifta oss till sommaren med kyrka och fest m.m. men vi kände att det spårade ur och förväntningarna blev för höga och så ville vi inte ha det. Så vi gifter oss den 14/1 utan att nån vet om det.

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2