• Orustb­rud
  Äldre 5 Dec 11:43
  69925 visningar
  493 svar
  493
  69925

  Stenungsund 2006 Del 2

  Bra initiativ!
  Måste säga att detta är helt klart tråden där jag fått mest tips och råd.

 • Orustb­rud
  Äldre 7 Dec 22:58
  #0

  Jaha, då var gamla tråden stängd. Tror det var SaT som precis hann att få med ett sista meddelande med en länk till denna nya tråd. Bra timing!!

 • Orustb­rud
  Äldre 13 Dec 18:57
  #0

  Hej på er. Några dagar sen sist. Som många andra skrivit tar jul och annat bestyr över lite.
  Min klänning hänger iaf här hemma och det är svårt att inte gå och titta på den med jämna mellanrum. Prislappen slutade på 2200:- inkl. justeringar och övrigt sömnadsarbete (har sytt in ett vinrött band under bysten) Jag är mer än nöjd med både priset och klänningen.

 • Orustb­rud
  Äldre 16 Dec 18:28
  #0

  HJÄLP!!!
  Jag har blivit allergisk mot min förlovningsring. Vad ska jag göra?? Har ju haft den dag och natt i ett år nu och inte haft några problem alls, till nu. Har inte ens kunnat ha ringen på mig på ett par dagar. Känner mig så fruktansvärt naken utan den. Här går man och drömmer om nästa ring och kan nu inte ens ha den första. HJÄLP!

 • Orustb­rud
  Äldre 19 Dec 11:25
  #0

  Ja, det är ju verkligen olyckligt det här med prästen i Morlanda pastorat. Att han ska gå i pension precis just då man tänkt att gifta sig där. Själva har vi precis avbokat Hälleviksstrands kyrka då det blir alldeles för långt ifrån våran festplats. Bokenäs kyrka är prel. bokad och nu hoppas vi på att prästen där är bra annars är vi kvar i "letapräststadiet".

 • Orustb­rud
  Äldre 19 Dec 11:29
  #0

  Förresten min allergi, eller vad det nu är, har blivit mycket bättre. Jag har de senaste dagarna kunnat ha på mig ringen lite på dagarna, men vågar fortfarande inte ha på mig den för mycket då eksemen fortfarande inte är borta helt.

 • Orustb­rud
  Äldre 19 Dec 11:44
  #0

  Ja, det var inget lätt beslut att släppa Hälleviksstrand.
  Helt riktigt, så finns det 2 kyrkor i Bokenäs. Vi har tillslut kommit fram till att den nya, större granitkyrkan kommer att bli bra för oss. Den gamla från 1100-talet var otroligt charmig men valvet till altaret var så smalt att gästerna skulle ha riktigt svårt att se oss.

 • Orustb­rud
  Äldre 23 Dec 14:30
  #0

  GOD JUL allihopa. Nu finns det inte mycket tid för BT på några dagar, in i julstöket. Ha en underbar helg så ses vi snart.

 • Orustb­rud
  Äldre 31 Dec 11:20
  #0

  Gott Nytt År på er allihopa.

  Jag gick förbi Madame Glamour igår och såg att de har stor utförsäljning. (även på nyheter) Det ska snart ske ett ägarbyte. Själv har jag ju redan fixat min klänning men det kanske är någon annan som är sugen på att göra ett fynd.

 • Orustb­rud
  Äldre 15 Jan 17:52
  #0

  min m2b ska hyra allt utom skor på Madame Glamour och det kostar 2000:- om jag min rätt. Nu när de ska byta ägare fick vi som redan bokat ett erbjudande att köpa loss kostymen mot ett tillägg på 700:- Tror dock inte att vi gör det då det är frackcoat och tror inte att den blir använd igen.

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2