• Fettsugning

  Ons 9 nov 2005 13:47 Läst 13006 gånger Totalt 48 svar
  aircon­dition
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 13:47

  Tänkte jag skulle starta en tråd om fettsugning. Problemet är att jag inte VET hur man skapar en tråd. Bröstförstoringstråden är ju väldigt bra.Tänkte nu att det kanske är fler än jag, som funderar på fettsugning. Hur är det...är det någon med erfarenhet av eller någon som funderar på att låta fettsuga sig. Ja vill "bli av med" en liten kula på magen + runt höfterna.

 • misski­tty
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 14:31 #0

  Åhhh det vill jag med

  Skulle också vilja vet vad det kostar och vart man kan göra det !

 • pickol­ina
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 14:37 #0

  Jag startar en tråd i diskussionsforumet istället, tror att tråden hör hemma där?!

 • Ons 9 nov 2005 14:38 #0

  www.plastikkirurgi.com/

  Här finns en prislista på en klinik i Malmö.

 • pickol­ina
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 14:40 #0

  Det fanns en gammal tråd, puffade fram den nu.. Ligger på diskussionsforumet.

 • pickol­ina
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 14:44 #0

  Man kan göra det överallt. Finns ju sååå många olika kliniker och många har prislistor på sina hemsidor, så det är bara att söka.

  De jag hört är bra på fettsugning är Gabriella Sellman på Plastikkirurggruppen och Oya på Strandkliniken.

  Det är båda hörsägen.

  Själv har jag gjort fettsugning på små områden tidigare men ska göra en större fettsugning om exakt en vecka, hos Gabriella Sellman. Är supernervös inför resultatet! HOPPAS det blir bra!!!

 • Glorio­usgirl
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 16:32 #0

  Ni som har fettsugit er, har ni haft mycket fett att suga bort? Kan man som lite överviktig (ca 10kg) suga bort en del fett i syfte att skulptera kroppen och inte gå ner i vikt (då viktnedgång inte riktig är samma sak..:))?

 • pickol­ina
  Visa endast
  Ons 9 nov 2005 16:51 #0

  Gloriousgirl

  Det är precis det jag ska göra om en vecka. Ska ta dubbelhakan, mage/midja/rygg och det kommer kosta mig 43,000:- Det kan dock ta bort max 3-4liter fett av säkerhetsskäl.

  Sett bilder, bla från Viktoriakliniken där det står att man tagit bort så mycket som 6liter fett men det är få kirurger som går just pga riskerna som det medför.

 • drömma­re
  Visa endast
  Tor 10 nov 2005 14:06 #0

  Detta låter kanske konstigt, men jag är inte alls överviktig (175cm, 63kg) och undrar om man kan fettsuga sig ändå? Det är nämligen så att jag har "fettdepåer" under rumpan som inte går att få bort med träning. Vill inte gå ner i vikt i övrigt så banta är inte aktuellt för mig. Kan man fettsuga bara lite grann? Någon som vet?

 • Tor 10 nov 2005 14:58 #0

  Ni har väl väntat på ett negativt inlägg och här kommer det...Jag har ett par kompisar som minskat brösten och det ser inte klokt ut!Och att bära sportbehå, dräneringsrör och var hårt lindad i veckor, ja kanske månader låter inte alls trevligt. Varför gör ni det? Blir ni lyckligare av det? Gör lite situps, ut och gå i höstrusket och ÄLSKA er själva, annars gör ingen annan det heller! MEn...ni bestämmer ju naturligtvis själva och jag kan egentligen inte säga annat än....Lycka till! =)

 • lilla-­Angeli­na
  Visa endast
  Tor 10 nov 2005 14:58 #0

  Jag har varit på konsultation på Sabbatsbergs sjukhus, kirurgkliniken el nåt(fristående fr sjukhuset)

  Först träffade jag en läkare(tysk eller något)hennes mobil ringde och pep med meddelande under hela konsultationen så jag bad henne att sätta på ljudlös el stänga av men det vägrade hon.Vi kom på kant direkt och jag kände inget förtroende för henne. Man måste känna sig trygg.Hon bokade in mig på fettsugnings specialisten där. Hon var mer seriös. Jag hade räknat på 21000:- lovehandles men det skulle plötsligt kosta 35000:- så det blev lite mycket pengar..

  Jag är inte tjock,väldigt vältränad och stora bröst men klart jag har lite extra fett här o där...Jag kände jag mådde sämre av att gå dit då de verkade tycka att jag var extremt i behov av fettsugning..tom att de ansåg jag skulle gå ner i vikt innan fettsugningen...Argh!

  Jag tror den bästa vägen är träning och bra kost!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll